Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Almere

Adres

Spoordreef  24A
1315 GP Almere
088 - 88 99 888

Let op: deze locatie sluit per 30 december 2022.
 

Openingstijden

Op afspraak.
 

Route

Eigen vervoer

Vanuit richting Amsterdam/Utrecht/Amersfoort
Op A1 afslag A6 Almere/Lelystad. Neem daarna afslag 3 richting Almere stad West (s101). Op de rotonde 1ste afslag (Muziekdreef). Deze weg gaat over in de Waddenweg. Na circa 1 km rechtsaf (Spoordreef). Bestemming na circa 450 meter aan je rechterzijde. Bartiméus bevindt zich aan de rechterkant in het grijs/blauwe gebouw op de tweede etage. De entree zit rechts van de ‘Natuurwinkel’.

Vanuit richting Lelystad
Afslag 6 Almere Buiten-West (s104). Op de rotonde 2de afslag (Tussenring). Daarna na circa 2,5 km linksaf (Tjalkpoort). Op de rotonde 2de afslag (Vrijheidsdreef). Op de volgende rotonde rechtdoor. Daarna op rotonde 1ste afslag (Randstaddreef) (s103). Ga over 3 rotondes rechtdoor. Na de 3de rotonde linksaf (Spoordreef). Bartiméus bevindt zich na ca. 1,5 km aan je rechterzijde. Je kunt betaald parkeren op de Leerlinghof of in de Leerlinggarage.


Openbaar vervoer

Vanaf NS station centraal
Verlaat het station aan de centrumzijde. Rechtsaf de Metropolestraat in, busbaan oversteken, de Schoutstraat in. Eerste straat links, de Marktmeesterstraat. Rechtdoor tot halverwege de Grote Markt. Ter hoogte van de Rabobank rechts, de Koopmansstraat in. Bij de verkeerslichten oversteken en direct linksaf slaan (dit is de Spoordreef). Bartiméus bevindt zich aan de rechterkant in het grijs/blauwe gebouw, op de tweede verdieping. De entree zit rechts van de ‘Natuurwinkel’.

Filmpje looproute vanaf de Spoordreef naar het kantoor van Bartiméus met 360 graden beelden + auditieve instructies. (deze filmpjes betreffen een pilot. Bevindingen met betrekking tot deze pilot kun je mailen naar ict4vip@bartimeus.nl)

Reisassistentie
Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op www.nl.nl/reisassistentie of kun je telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).
 

In het gebouw

Als de automatische schuifdeuren van de hoofdingang aan de Spoordreef gesloten zijn, kun je aanbellen voor assistentie. De bel van Bartiméus bevindt zich linksboven naast de ingang. Als je hebt aangebeld, wordt de deur op afstand geopend. Je hoort door de intercom: "de deur is geopend" en je kunt naar binnen gaan. Hierna neem je de lift naar de tweede verdieping. Vanuit de lift ga je linksaf naar het kantoor van Bartiméus.