Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Den Haag

Adres

Laan 20
2512 GN Den Haag
088 - 88 99 888

Let op: deze locatie sluit per 30 december 2022.

 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Route

Eigen vervoer

Komend vanaf de A12 volg je de borden Den Haag en houdt bij Den Haag de rechterbaan aan. 
Neem afslag 3, Bezuidenhout richting Mariahoeve. Bovenaan linksaf de Schenkkade op en de weg vervolgen het Schenkviaduct over. Dan de weg vervolgen naar Rijswijkseplein. Dit is een plein waar veel trambanen samenkomen. Extra oplettendheid is hier geboden. 
Daarna een flauwe bocht naar links om naar de Rijswijkseweg te gaan, (links aanhouden). Volg de borden Doorgaand Verkeer / Centrumroute. 
Direct na de brug rechtsaf de Neherkade op (is ook Centrumroute). Volg het water. Bij de tweede brug rechtsaf. Brug over, is de Calandstraat/Calandplein. 
De weg onder het spoor door vervolgen naar Vaillantlaan, bij alle stoplichten rechtdoor. 
Neem op de grote rotonde de 1ste afslag, meteen rechts aanhouden. De eerste grote straat rechtsaf, de Prinsegracht op (straatnaambordje Prinsegracht niet te zien, je ziet hier Lijnbaan staan). 

Je hebt 2 mogelijkheden:

1). Wil je direct naar een nabijgelegen parkeerplaats, rijdt dan als volgt: 
Op de Prinsegracht ga je, na circa 0.6 km, linksaf de Jan Hendrikstraat in. Na circa 50 m weer rechts en dan vind je aan je linkerhand de centrumparkeergarage, Q-park City. Als je te voet de parkeergarage uitkomt en naar rechts gaat, zie je aan de overkant het politiebureau. Daar tegenover op de hoek van de Jan Hendrikstraat en de Laan bevindt zich Bartiméus op de 1e etage. 

2). Wil je met de auto stoppen voor de ingang van Bartiméus, rijdt dan als volgt: 
Op de Prinsegracht maak je, na circa 0.6 km, een bocht van 180 graden, weer terug de Prinsegracht op. Neem de 1e afslag rechts, de Korte Beestenmarkt. Sla rechtsaf de Laan op. Aan het eind vind je aan uw rechterhand de ingang van het gebouw waar Bartiméus op de 1e verdieping is gehuisvest. Wil je daarna toch parkeren, dan rijd je rechtdoor en vind je aan je linkerhand de parkeergarage, Q-park City. Linksaf in de Jan Hendrikstraat zijn direct voor het politiebureau twee parkeerplaatsen voor minder validen. 100 meter verderop aan de Jan Hendrikstraat bevindt zich aan de rechterkant voor het Ibis hotel een taxistandplaats voor twee taxi’s. 
 

Openbaar vervoer(**)

Vanaf NS-station Den Haag (Centraal) ga je met tram 2 of 6, of Randstadrail 3 of 4 verder naar tramstation Grote Markt.

Wanneer je uitstapt volg je de geleidenlijn naar de trap. Je neemt de trap naar boven, deze bestaat uit twee trappen met een geleidenlijn ertussen, de eerste trap is een gewone trap, de tweede trap is een lang lopende trap, met diepe treden. Je volgt bovenaan de tweede trap de geleidenlijn naar buiten naar een volgende trap. Houd links aan op de trap en dan kun je bovenaan de geleidenlijn volgen tot aan de stoplichten met rateltikkers. Als je bent overgestoken is er een korte geleidenlijn tot aan de muur van het gebouw. Sla rechtsaf en houd de muur aan je linkerhand tot de hoek van de straat. Volg de straat mee de hoek om. Je bent nu op de Laan. Na 10 meter is de entree van Bartiméus aan de linkerkant ter hoogte van de klanktegel.
 

In het gebouw

Ga het gebouw in en rechtdoor twee traptreden omhoog. Je vindt onze bel aan de rechterkant, de vierkante knop rechtsboven is de bel van Bartiméus. Wanneer de deur voor je is open gedaan, bevindt Bartiméus zich op de eerste verdieping. 
Je kunt gebruik maken van de lift aan de linkerkant. Volg de zwarte gidslijn. Aangekomen op de eerste verdieping loop je rechtdoor vanuit de lift naar de entreedeur van Bartiméus. Let op: de deur gaat naar buiten open. Je kunt ook gebruik maken van de trap aan de linkerkant. Volg de zwarte gidslijn en ga 3 trappen omhoog. Aangekomen op de verdieping loop je schuin naar rechts naar de entreedeur van Bartiméus. Let op: de deur gaat naar buiten open. 

NB.Bij de uitgang van het tramstation bevindt zich een rolstoellift. Bij de ingang van Bartiméus bevindt zich een hellingbaan.

(**) Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op deze website van de NS of kunt je telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Let op: deze link opent in een nieuw venster. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).

Voor meer informatie kun je ons ook bellen naar telefoonnummer 088 - 88 99 888.