Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bootcamp 'Maak er werk van'

Ben jij klaar voor een serieuze bijbaan? Wil jij binnenkort beginnen met een leuke bijbaan, maar weet je eigenlijk niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Wil jij richting zelfstandigheid maar heb je nog net even wat handvatten nodig? Doe dan mee met het bootcamp Maak er Werk van!

Twee meiden in een bedrijfskeuken

Datum en locatie

De training vindt plaats van donderdag 9 t/m zaterdag 11 februari 2023 - geannuleerd

Locatie: Groepsaccommodatie De Wildwal, Huis Eekhoorn, Galgenbergweg 3, Lunteren.

Opzet training

Door een indruk te krijgen van de mogelijkheden in werk en te leren hoe jij de beste werknemer kunt worden, ben jij straks beter in staat zelfstandig op zoek te gaan naar een leuke bijbaan. Gedurende dit weekend ga je aan de slag met een super leuk programma waarin je meer over jezelf te weten komt en aan je zelfstandigheid gaat werken. We vragen werkgevers en een ervaringsdeskundige om hun verhaal te vertellen en verder zal je ook zeker de ruimte krijgen om gezellig met leeftijdsgenoten te genieten van dit weekendje weg.

Voor wie?

Jongeren van 15-20 jaar met een visuele beperking.

Is dit echt iets voor jou?

Zet deze bootcamp dan alvast in je agenda want binnenkort volgt er meer info!

In dit filmpje vertelt Kiki over de meerwaarde die het hebben van een bijbaan voor haar heeft.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij je meer informatie of alvast aanmelden, dan kan dat via:Bartiméus: sterkinwerk@bartimeus.nl of Visio: Judith Wijnen: judithwijnen@visio.org.