Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Jongerentraining 'Samen Sporten' | Zeist

Samen met andere jongeren een dag sportief bezig zijn.

Samen sporten balspel

Locatie en datum

De training vindt plaats op de Bartiméuslocatie.

  • Zeist op zaterdag 22 oktober 2022 van 10.00 - 14.00 uur- geannuleerd

Doelgroep

Jongeren in de 1e, 2e en 3e klas van het voortgezet onderwijs.

Wat doen we deze dag

Samen met andere jongeren een dag sportief bezig zijn.
Bartiméus heeft een grote gymzaal, fitnessruimte, trampoline en buiten een Cruijffcourt én een hardloopbaan. Kortom, genoeg om voor iedereen iets te doen wat bij hem of haar past.
We overleggen met elkaar waar ieders wensen liggen en maken een plannetje voor de dag. We eten natuurlijk tussen de middag gezellig een broodje. Voor je het weet is de dag voorbij!
Als je wilt kunnen we met je meedenken over sporten in je eigen woonplaats en eventuele aanpassingen die daarbij handig zijn of welke sport goed bij jou zou passen.

Opzet training

De dag is van 10.00 - 14.00 uur en start in de gymzaal van Bartiméus. Zowel sportkleding voor binnen als buiten is handig om mee te nemen.

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met de behandelaar of begeleider van Bartiméus. Is je kind nog geen cliënt bij Bartiméus neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 88 99 888.