Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Test met ons mee!

Hier kun je je aanmelden als testgebruiker van de eZwayZ navigatie-app. Het testen is mogelijk op twee locaties: op het Centraal Station Arnhem en in het diagnostisch centrum van Bartiméus in Zeist.  

Bartiméus vindt het belangrijk dat de app in de praktijk wordt getest, om te horen wat er goed of minder goed werkt. We zijn daarom erg benieuwd naar jouw bevindingen en willen je vragen om na afloop een vragenlijst in te vullen. Je feedback wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling van de app.  

Dus: test met ons mee op station Centraal Station Arnhem óf op onze locatie in Zeist. Meld je voor het uitproberen van de eZwayZ navigatie-app bij Bartiméus eerst even aan. Stuur vooraf een e-mail naar: indoornavigatie@bartimeus.nl 

Logo eZwayz

Let op: de eZwayZ app werkt op dit moment alleen op een iOS apparaat (iPhone of iPad). Wij adviseren minimaal een iPhone 8 of nieuwer voor een goede werking van de app. De app is op dit moment vooral geschikt voor mensen die slechtziend zijn en nog niet geoptimaliseerd voor mensen die blind zijn. 

Als je je hieronder aanmeldt, ontvang je via e-mail een bevestiging van je aanmelding en een verdere instructie hoe je de app kunt installeren en kunt testen.

-- Selecteer een optie --