Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Installeren eZwayZ app

Bedankt voor je aanmelding als testgebruiker van de eZwayZ navigatie-app. Op deze pagina vind je meer informatie over het installeren van de app.  Let op: deze testversie werkt op dit moment alleen op een iOS apparaat (iPhone of iPad). Wij adviseren minimaal een iPhone 8 of nieuwer voor een goede werking van de app.

Stappenplan

De eZwayZ app is nog niet beschikbaar in de App Store van Apple omdat het een testversie betreft. De app installeer je daarom via de app TestFlight. Volg onderstaande stappen om TestFlight te installeren. Als je TestFlight al hebt geïnstalleerd op je telefoon, ga dan direct naar stap 2.

Stap 1. Installeren TestFlight app

De eerste stap van het installeren van TestFlight via de App Store is het openen van een link op je iPhone die direct verwijst naar de TestFlight app. De link open je op één van de volgende twee manieren:

Optie 1.

Volg je deze instructie vanaf een ander scherm dan je iPhone-scherm, scan dan deze QR-code met de camera van je iPhone. Tik op de link die onder de QR-code in beeld verschijnt om de link te openen.

QR code testflight installeren

Optie 2.

Volg je deze instructie vanaf het scherm van je iPhone, tik dan op de volgende link:

https://apps.apple.com/us/app/testflight/id899247664

  • Tip op de knop 'Download' om TestFlight te downloaden.
  • Bevestig dat je de app TestFlight wilt installeren
  • Open de app TestFlight en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Stap 2. Installeren eZwayZ app

De eerste stap van het installeren van de eZwayZ app via TestFlight is het openen van een link op je iPhone die direct verwijst naar de eZwayZ app. De link open je op één van de volgende twee manieren:

Optie 1.

Volg je deze instructie vanaf een ander scherm dan je iPhone-scherm, scan dan deze QR-code met de camera van je iPhone. Tik op de link die onder de QR-code in beeld verschijnt om de link te openen.

qr code

Optie 2.

Volg je deze instructie vanaf het scherm van je iPhone, tik dan de volgende link aan:

https://testflight.apple.com/join/pBS0vxd4

  • De app TestFlight wordt geopend en er verschijnt een scherm om de eZwayZ app te installeren.

  • Tik op de knop ‘accepteer’ en vervolgens ‘installeer’ om de app te installeren.

  • Tik op de knop ‘open’ om de eZwayZ app te gebruiken. Lees voordat je de app gebruikt de handleiding goed door.

 

De eZwayZ app gebruiken

In deze handleiding vind je een stappenplan voor het gebruik van de app. Lees dit voor het gebruik van de app goed door. De app is geen vervanging voor je oriëntatie- en mobiliteitsvaardigheden, maar is bedoeld als een extra hulpmiddel. 

Download

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.