Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Online registratie Tactile Reading conferentie geopend

De registratie voor deelname aan de Tactile Reading Conference 2025 is geopend. Hét internationale evenement op het gebied van tactiele oplossingen en innovaties voor jongeren en volwassenen met een visuele beperking.

Vrouw houdt 2 tickets is haar hand met opdruk Tactile Reading

Bartiméus is een van de trotse medeorganisatoren van de Tactile Reading Conferentie 2025. De 3-daagse conferentie vindt plaats in Amsterdam van maandag 2 tot en met woensdag 4 juni 2025 en trekt professionals en organisaties die zich bezig houden met tactiel lezen vanuit de hele wereld.

Het Tactile Reading Team is achter de schermen hard aan het werk om er een geweldig event van te maken en de eerste keynote-sprekers zijn inmiddels bekend. 

Kijk op de website van de organisatie voor alle informatie over Tactile Reading 2025 en om alvast kaarten te bestellen (tegen een gereduceerd early bird tarief).  

 

 

Ga naar de website van Tactile Reading