Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Voel je gezien

Kom werken bij Bartiméus

Werken bij Bartiméus betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen alles in het werk stellen om mogelijk te maken dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past. Of je nu werkt in de zorg, het onderwijs of onderzoek doet. Bij ons kun je jouw kennis en expertise inzetten.

Zoek vacatures
Selecteer
Selecteer
Bewoner en client zitten buiten te lachen op een bankje

28 mei - Kennismaken voor woonbegeleiders

Ben jij op zoek naar een baan als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg? Kom naar onze kennismakingsbijeenkomst voor woonbegeleiders in Doorn. Of je nu ervaring hebt als woonbegeleider of erover nadenkt om als zij-instromer de zorg in te gaan: je bent van harte welkom!

Meer informatie
Meer informatie

Collega's voelen zich gezien

Werken bij Bartiméus is werken met een éxtra bijzondere doelgroep in de gehandicapten- en langdurige zorg. Dat vraagt wat van jou, maar je krijgt er veel voor terug. Bij ons werk je in kleine groepen waar een warme, veilige, vertrouwde sfeer is.  

Meer over werken bij Bartiméus

Direct contact met onze recruiters?

Ben je enthousiast over werken bij Bartiméus of heb je een vraag? Neem direct contact met ons op, of maak een afspraak.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Verhalen van Bartiméus

 • Het werkplezier van Ista en Jenneke

  Ista en Jenneke lopen stage op woongroep Lantana bij Bartiméus in Ermelo. Hier wonen volwassenen met een visuele beperking in een geïntegreerde woonwijk tussen mensen zonder beperking. ‘De doelgroep is heel gevarieerd en biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden. We voelen ons hier echt thuis'!

  Lees meer Het werkplezier van Ista en Jenneke
  Ervaringsverhaal
 • 'Gaaf als een bewoner mij echt vertrouwt'

  Ik ben Ilonka en bij Bartiméus begonnen als stagiaire en daarna kreeg ik hier een mooie baan als woonbegeleider. Nu werk ik als begeleider in een woning waar de bewoners een visuele en een verstandelijke beperking hebben.

  Lees meer 'Gaaf als een bewoner mij echt vertrouwt'
  Ervaringsverhaal
 • 'Mijn doel is een leerling optimaal in zijn kracht zetten'

  Ik ben ambulant onderwijskundig begeleider bij Bartiméus. Dat betekent dat ik leerlingen begeleid die slechtziend of blind zijn en op reguliere scholen in het land zitten.

  Lees meer 'Mijn doel is een leerling optimaal in zijn kracht zetten'
  Ervaringsverhaal
Alle verhalen van Bartiméus

Open sollicitatie

Op zoek naar jouw droombaan maar nog niet gevonden wat je zoekt? Geen zorgen! Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een pas afgestuurde die klaar is om de arbeidsmarkt te betreden of iemand die het roer om wilt gooien. Wij willen graag met jou in gesprek gaan. Daarom nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Laten we samen ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Solliciteer direct
Solliciteer direct