Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Werken bij Bartiméus

Alles geven voor 100% leven

Dat betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen alles in het werk stellen om mogelijk te maken dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Zoek vacatures
Selecteer
Selecteer
Bewoner en client zitten buiten te lachen op een bankje

Kennismaken met Bartiméus

Ben je nieuwsgierig naar het werken bij Bartiméus? Wil je graag laagdrempelig kennismaken met onze organisatie? Meld je dan aan voor een kennismakingsbijeenkomst. De eerstvolgende is op vrijdag 15 december. 

Meer informatie

Wat kun je bij Bartiméus doen

Alle vacatures

Verhalen van Bartiméus

 • Het werkplezier van Ista en Jenneke

  Ista en Jenneke lopen stage op woongroep Lantana bij Bartiméus in Ermelo. Hier wonen volwassenen met een visuele beperking in een geïntegreerde woonwijk tussen mensen zonder beperking. ‘De doelgroep is heel gevarieerd en biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden. We voelen ons hier echt thuis'!

  Lees meer Het werkplezier van Ista en Jenneke
  Ervaringsverhaal
 • 'Gaaf als een bewoner mij echt vertrouwt'

  Ik ben Ilonka en bij Bartiméus begonnen als stagiaire en daarna kreeg ik hier een mooie baan als woonbegeleider. Nu werk ik als begeleider in een woning waar de bewoners een visuele en een verstandelijke beperking hebben.

  Lees meer 'Gaaf als een bewoner mij echt vertrouwt'
  Ervaringsverhaal
 • 'Mijn doel is een leerling optimaal in zijn kracht zetten'

  Ik ben ambulant onderwijskundig begeleider bij Bartiméus. Dat betekent dat ik leerlingen begeleid die slechtziend of blind zijn en op reguliere scholen in het land zitten.

  Lees meer 'Mijn doel is een leerling optimaal in zijn kracht zetten'
  Ervaringsverhaal
Alle verhalen van Bartiméus