Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Werken & Leren en Stages

Bij Bartiméus zijn we nooit uitgeleerd. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. Zo hebben we regelmatig leerwerkplekken voor bbl’ers, stageplaatsen voor bol’ers en hbo’ers en kun je een opleiding combineren met je baan. Wij werken daarvoor samen met diverse onderwijsinstellingen op mbo- en hbo-niveau. Ook is er de Bartiméus Academie. Hier leer je de specifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn om mensen met een visuele beperking te ondersteunen. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise bieden we een breed scala aan opleidingen, trainingen en bijscholing voor professionals in zorg en onderwijs. Zo worden we samen steeds beter.

Werken en leren bij Bartiméus

Wil jij ook beter worden bij Bartiméus? Kijk dan snel welke combinatie van werken en leren het beste bij jou past. En heb je eenmaal je opleiding met succes afgerond, dan bieden we je graag een vast contract aan.

Meer over werken en leren
Meer over werken en leren

Leer de fijne kneepjes van een uniek vak

Stage bij Bartiméus

Of je nu aan het begin van je carrière staat, een switch hebt gemaakt of wilt doorstromen naar je droombaan, bij Bartiméus leer je de fijne kneepjes van een uniek vak. Een vak waarin jij kleur geeft aan het leven van mensen met een visuele en vaak verstandelijke beperking. Dit doe je door werken en leren te combineren.

Meer over stage
Meer over stage

Bartiméus heeft verschillende leerplekken en er zijn meerdere locaties.

Bartiméus locaties voor werken/leren en stages

Regelmatig hebben we voor de locaties Doorn, Zeist en Ermelo leerwerkplekken voor de opleiding Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3), Verzorgende IG (niveau 3) en Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (niveau 4). Ook kun je in aanmerking komen voor de associate degree-opleiding Social Work.

Lees meer over de locaties
Lees meer over de locaties