Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Sollicitatieprocedure

Bij Bartiméus hebben we een vaste procedure voor sollicitaties. Deze procedure ziet er als volgt uit: 

Als je hebt gesolliciteerd, ontvang je automatisch een e-mail met een bevestiging. Jouw sollicitatie komt binnen bij onze recruiters en zij controleren of alle gegevens goed zijn ontvangen. Soms nemen ze telefonisch contact met je op voor extra informatie. Als je reageert op een vacature met een sluitingsdatum dan word je binnen een week na deze datum geïnformeerd of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of je ontvangt een e-mail met de reden van afwijzing. Heb je gereageerd op een vacature zonder sluitingsdatum dan laten we je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 8 werkdagen, weten of je wel of niet wordt uitgenodigd. 

Je bent uitgenodigd voor een gesprek 

Gefeliciteerd, jouw sollicitatie heeft met vlag en wimpel de eerste selectie doorstaan. Je ontvangt een uitnodiging voor het eerste gesprek, daarin staat altijd vermeld met wie je kennis gaat maken. Soms is dat met de recruiter, maar het kan ook zijn dat je eerste gesprek met de betreffende leidinggevende en een collega is. Verloopt het eerste gesprek positief, dan volgt er mogelijk een tweede gesprek, gevolgd door een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Mocht je niet door zijn naar de volgende ronde dan laten we je uiteraard weten wat daar de reden van is. Hopelijk helpt je dat in een volgende sollicitatieprocedure. 

Heb je vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie waarop je solliciteert kun je bellen met de contactpersoon van de vacature. Voor vragen over de procedure en alle overige vragen kun je telefonische contact opnemen met onze recruiters of via de mail wervingenselectie@bartimeus.nl