Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Werken bij Bartiméus

Nieuwsgierig geworden na het bekijken van deze video naar wat jij kunt doen bij Bartiméus in zorg en welzijn, als gedragskundige, arts of paramedicus, in het onderwijs of een van de ondersteunende diensten? Check dan nu deze pagina.

Debbie is teamleider bij Bartiméus. Samen met haar collega’s stelt zij alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen die blind of slechtziend zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past. Debbie voelt zich gezien bij Bartiméus.

Patricia is ambulant begeleider bij Bartiméus. Samen met haar collega’s stelt zij alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen die blind of slechtziend zijn thuis het leven kunnen leiden dat bij hen past. Patricia voelt zich gezien bij Bartiméus.

Bas

Bas is woonbegeleider bij Bartiméus. Samen met zijn collega’s stelt hij alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen die blind of slechtziend zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past. Bas voelt zich gezien bij Bartiméus.

Dit kun je doen bij Bartiméus

Bekijk alle actuele vacatures
Alle verhalen van Bartiméus