Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Kennismaken met Bartiméus

Zie jij jezelf al werken op het mooie terrein in de bossen van Doorn of in het centrum van Zeist? Dan nodigen we je van harte uit om vrijblijvend kennis te maken met Bartiméus. 

Op het volgende tijdstip organiseren we een kennismakingsbijeenkomst:

  • Maandag 26 augustus van 14.00 - 15.30 uur

Wat kan je verwachten
De kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op onze locatie in Doorn. Na ontvangst met een kopje koffie of thee vertellen onze collega's je alles over werken bij Bartiméus. Wat wij betekenen voor mensen met een visuele beperking, maar vooral ook wat wij voor jou kunnen betekenen. En jij voor ons. Welke mogelijkheden er zijn voor jou om aan de slag te gaan in een van onze teams én welke ontwikkelmogelijkheden wij je bieden. Ook kun je meteen een kijkje nemen op de locatie. Natuurlijk is er alle tijd voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Enthousiast? Kom kennismaken!
Gebruik de link hieronder om je aan te melden. De rest wijst voor zich. Je hoeft alleen je telefoonnummer en e-mailadres achter te laten. Wij nemen contact met je op. Voor vragen kun je contact opnemen via wervingenselectie@bartimeus.nl. Je kan ook appen of bellen met Marion van Ede (Werving en Selectie) via 06 185 302 12.

Liever een één-op-ééngesprek? Meld je aan via de link hieronder en kies voor een online beeldbelafspraak inplannen of telefonisch contact. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen voor het inplannen van een afspraak.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Aanmelden
Begeleider zit op bankje met bewoner