Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Word woonbegeleider bij Bartiméus

Op zoek naar betekenisvol werk? Dit is je kans! Onze bewoners zien maar weinig of soms zelfs helemaal niets. En dat is meestal maar één van hun beperkingen. Maar ook zij willen een volwaardig leven leiden. Wil jij ze daarbij helpen?

Bekijk hier de actuele vacatures:


Benieuwd wat werken als woonbegeleider bij Bartiméus precies inhoudt? Maak kennis met onze begeleiders en cliënten.

Waarom heeft Jeff zoveel plezier in zijn werk?

Jeff werkt met jongeren met een verstandelijke en visuele beperking. Hij ziet dat hij een bijdrage kan leveren aan hun toekomst. Jeff hoort de vraag die niet gesteld wordt! Hij voelt goed aan wat de jongeren in de groep nodig hebben voor een zo'n fijn mogelijk leven. Kun jij ook alles geven voor 100% leven?

Word jij de nieuwe collega van Jeff?

Wat maakt voor Sietske haar werk zo bijzonder?

Sietske werkt als woonbegeleider met bewoners die een verstandelijke beperking hebben en doofblind zijn. Bijzonder om te zien hoe ze communiceert met deze doelgroep door middel van tactiele gebaren en wat een voldoening haar dat geeft. Als jij ziet wat Sietske ziet, is werken als woonbegeleider bij Bartiméus zeker ook wat voor jou. 

Word jij de nieuwe collega van Sietske?

Samenwerken in teams

Zorg verlenen is teamwork. Bij Bartiméus draait dan ook alles om samenwerken. Met collega’s, cliënten, familieleden, andere betrokkenen en zorgprofessionals. In een prettige sfeer, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Zo heeft binnen het woonbegeleidingsteam ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheden. Je werkt met ondersteunend medewerkers, begeleiders A en B, interieurverzorgers, een coördinerend begeleider en een teamleider. Dit geeft je volop kansen om te groeien, jezelf te ontwikkelen en met elkaar de mooiste resultaten neer te zetten.  

Sietske in gesprek met cliënt

Vast of flex

Als woonbegeleider bieden we je graag een vast contract aan, zodat je vanuit stabiliteit en zekerheid mee kunt bouwen aan je team. We vinden het ook belangrijk dat je de regie houdt over je eigen werk-privébalans. Wil je graag op wisselende tijden werken, ben je de ene periode meer beschikbaar dan de andere of wil je liever vakantiewerk doen? Dan past de flexpool van Bartiméus misschien beter bij je. Medewerkers uit de flexpool worden ingezet om zo’n 8 tot 24 uur per week ziekte en vakanties op te vangen.

Jeff en Tom op de fiets

Ga je mee?!

Ben je benieuwd hoe een werkdag er bij ons uitziet? Draai nu een dienst mee met Sandra, Marinda, Sylvia en Ashley. Zij vertellen je over hun werk op de woning en bij de dagactiviteiten. Neem een kijkje binnen, op onze locaties en leer alvast wat meer over de cliënten voor wie we het allemaal doen.

Bekijk deze vlog op YouTube

Contact

Weet je nog niet welke functie het beste bij jou past? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Klik op de button hieronder om je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op. Motivatie en CV niet nodig.

Ja, ik heb belangstelling om bij Bartiméus te werken