Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Werken in Staf en Ondersteuning

Met zo’n 1.800 medewerkers en ruim 850 vrijwilligers zijn we er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Ook als ze een meervoudige beperking hebben of problemen ervaren met zien door bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel. We zijn er ook voor hun naasten en voor de professionals om hen heen. Zij kunnen terecht bij ons expertisecentrum, in onze scholen en woonvoorzieningen, en bij de verschillende vormen van dagbesteding die we bieden. We stellen alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen met een visuele beperking het leven kunnen leiden dat bij hen past en zich voluit kunnen ontplooien. En daar kunnen we jouw organisatorisch vermogen, administratieve talent, ICT-kennis, managementvaardigheden of financiële inzicht goed bij gebruiken. Expertise die voor ons net zo onmisbaar is als bijvoorbeeld specialistische kennis van zeldzame oogaandoeningen of psychosociale problematiek.

Een baan met betekenis

Of je nu inkoper, HR-manager, controller, administratief medewerker, communicatieadviseur, ICT-specialist of personeelsplanner bent, bij Bartiméus gaat je werk veel verder dan dat. Werken bij Bartiméus betekent namelijk werken in een dynamische, innovatieve en maatschappelijk betrokken organisatie waar je écht het verschil kunt maken voor je medemens. Hoe groot of klein ook. Door mee te denken met collega’s, een helpende hand te bieden waar nodig, elkaars talent te stimuleren, kansen te creëren en continu te zoeken naar nóg betere antwoorden en oplossingen. Zo geef jij invulling aan jouw baan met betekenis. Een baan waarin je er niet alleen voor zorgt dat mensen met een visuele beperking zich voluit kunnen ontplooien, maar waar je ook zelf volop mogelijkheden krijgt om te groeien. Op professioneel en persoonlijk vlak. Verdiep je kennis, verbreed je blik of werk aan je vaardigheden met diverse cursussen, trainingen en opleidingen. Alleen zo kunnen we onszelf als expertiseorganisatie blijven ontwikkelen. Samen met jou.

Werken in staf en ondersteuning met een visuele beperking

Ben je slechtziend of blind en wil je graag aan de slag bij Bartiméus? Dat kan! Sterker nog, wij willen de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking bevorderen. Als je een visuele beperking hebt, vragen we je met nadruk te solliciteren. Bij ons vind je een passende werkplek in een prettige omgeving, waar collega’s met en zonder visuele beperking samenwerken en van elkaar leren. Als geen ander snappen wij namelijk dat werken veel meer is dan geld verdienen. Het is meedoen in de maatschappij, ervaring opdoen en je talenten verder ontwikkelen. Daarom vervullen wij als werkgever graag een voorbeeldfunctie als het gaat om werken met een visuele beperking.

Nieuwsgierig geworden?

Zoek jij ook een baan waarin je écht wat betekent voor anderen? Word je blij van de gedachte dat jouw inzet eraan bijdraagt dat alle mensen met een visuele beperking (weer) mee kunnen doen? Bekijk dan zeker even welke openstaande vacatures er zijn in jouw vakgebied.

Werken in staf en ondersteuning
Pand Bartiméus
Alle verhalen van Bartiméus