Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Vakantiewerk

Mooi op je cv en mooi op vakantie!

Zoek jij een bij- of vakantiebaan waarin je echt iets kunt betekenen?
Dan ben je bij Bartiméus aan het juiste adres. 

Bij Bartiméus wonen mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Geen dag is hetzelfde en jouw inbreng als vakantiekracht wordt enorm gewaardeerd.

Waarom wachten tot de zomer? Je kunt nu vast beginnen voor bijvoorbeeld  4 uur per week. De komende maanden word je dan goed ingewerkt op tijden dat het jou uitkomt zodat je straks in de vakantieperiode lekker aan het werk kunt. En daarna kunt genieten van een heerlijke vakantie.

 

Jouw baan als vakantiekracht in de regio Doorn en Zeist

Aan het einde van jouw werkdag als Vakantiekracht / Ondersteunend Medewerker in Doorn ga jij met een goed gevoel naar huis. Want jij weet, dat wat jij doet hier echt een verschil maakt. Voor de bewoners én voor je collega’s. Op aanwijzing van de Woonbegeleiders help je met de verzorging en begeleiding van de bewoners.

 

 

Simone en Cor aan de koffie

Flexibel werken wanneer het jou uitkomt

We vinden het belangrijk dat jij de regie houdt over je eigen werk-privébalans. Misschien wil je graag op wisselende tijden werken of ben je de ene periode meer beschikbaar dan de andere, omdat je studeert of op vakantie gaat. Werken via het Flexbureau van Bartiméus is dan ideaal. Je gaat aan de slag als Ondersteunend Medewerker in één of meerdere woningen. Daarbij zoeken we altijd naar de beste match tussen jouw wensen en ons aanbod. 

Meer informatie

Enthousiast? Solliciteren is heel eenvoudig

Solliciteren naar een vakantiebaan bij Bartiméus? Wat leuk! Via je onderstaande button kun je direct solliciteren.

Solliciteer direct