Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Prettig (blijven) werken

Hoe blijf je gezond aan het werk? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé. Hoe begin je fit aan je werkdag, en zorg je dat je energie overhoudt? Of ben je toe aan een carrière switch? We adviseren je graag over wat past bij jouw specifieke situatie.

Aan de slag met je werkplek

Wat is er nodig om je werk te blijven uitvoeren? Hoe kan je werkplek ingericht worden om optimaal en efficiënt te (blijven) presteren? We doen onderzoek en geven advies over gewenste computeraanpassingen, verlichtingsadvies en hulpmiddelen. Het onderzoek, aangevuld met ergonomische adviezen vatten wij samen in een overzichtelijk rapport voor je werkgever. In de training (op de eigen werkplek) leer je de technologische hulpmiddelen in de praktijk toe te passen. Op deze manier haal je het maximale uit je werkplek!

Vitaal & fit blijven

Met de training ‘Energiemanagement in werk’ voorkom je uitval en verbeter je je vitaliteit. Werken met een visuele beperking kost nu eenmaal extra energie en kan tot overbelasting leiden. In deze training gaan we samen aan de slag met het aanleren van andere manieren van werken. De focus ligt op keuzes maken in het slim omgaan met energie en goede communicatie hierover. Op deze manier kan je de energie die je hebt optimaal benutten om het werkplezier en je productiviteit te vergroten. Lees meer in de Leaflet 'Energie managen in je werk'. Deze kun je gratis downloaden via de knop hieronder.

Beeldschermwerk en oogklachten

Uit onderzoek naar vermoeidheid bij werkende mensen met een visusbeperking komt naar voren dat visuele vermoeidheid een grote invloed op de algehele vermoeidheid heeft.

Visuele vermoeidheid is een geheel van klachten die mensen kunnen hebben als ze lang beeldschermwerk hebben gedaan, na een dag met fel licht of nadat ze op een andere manier visueel ingespannen bezig zijn geweest. De indruk bestaat dat veel mensen met een visusbeperking hier last van hebben – zelfs zoveel dat ze het niet eens meer noemen. 

Meer weten? Lees verder!

Doorgroeien

Wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Wil je doorgroeien, of weten welke mogelijkheden er voor jou zijn om door te groeien? Uitvinden welke volgende of andere loopbaanstap er past bij je talent en je mogelijkheden? En hoe je daar komt? We helpen en adviseren je graag bij deze zoektocht.