Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Historische Theetuin

Houd je van tuinieren en ben je graag buiten? Of maak je bezoekers graag blij met een kop koffie of thee en een lekker stuk taart van Werkplaats Boschwijk? En heb je naast je visuele beperking ook een verstandelijke beperking? Dan is de Historische Theetuin in Doorn misschien een leuke dagbestedingslocatie voor je. 

Wat kun je in de Historische Theetuin doen?

Als je in de Historische Theetuin komt werken, kun je terecht in de moestuin. In de moestuin zaaien en oogsten we allerlei groenten, bloemen, kruiden en fruit. Je helpt dan mee met zaaien, wieden, snoeien, watergeven en oogsten. 

In het theehuis verkopen we onder andere onze verbouwde groenten en fruit. 

theetuin

Meer weten over dagbesteding bij de Historische Theetuin?

Wil je meer weten over dagbesteding bij de theetuin? Of wil je een rondleiding? Neem dan contact met ons op.

Adres

Historische Theetuin Bartiméus

Driebergsestraatweg 44

3941 ZX Doorn

Je rijdt het terrein van Bartiméus op via Driebergsestraatweg 44. Na ongeveer 700 meter zie je de witte borden met daarop ‘Historische Moestuin’. Wanneer je het pad rechts van de weg volgt zie je de tuin liggen.

Met de auto verlaat je het terrein via de Oude Arnhemse Bovenweg.

Informatie voor bezoekers

Bekijk de informatie voor bezoekers