Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Werkplaats Boschwijk

Auto’s wassen, sieraden maken, werken met hout of steen, taarten bakken, zeep maken of helpen in de keuken? Als je hiervan houdt dan ben je op Werkplaats Boschwijk helemaal op je plek.

Wat kun je bij Werkplaats Boschwijk doen?

Werkplaats Boschwijk heeft acht afdelingen: 

  • Autopoetsbedrijf 
  • Bakkerij 
  • Catering en wasserij 
  • Houtbewerking 
  • Houtkloverij 
  • Papierschepperij en zeepafdeling 
  • Speksteenbewerking
  • Sieraden. 

Lees verder onder de foto's.

medewerker maakt koekjes in bakkerij boschwijk
man aan het werk in houtkloverij

Ben je gek op auto’s en houd je ervan als ze stralend blinken? Dan is het autopoetsbedrijf misschien iets voor je. Hier maak je auto’s van klanten van blinkend schoon, van binnen en van buiten.  

Bak je liever taarten of koekjes? Dan past de bakkerij beter bij je. Samen met andere cliënten en een begeleider bak je de heerlijkste taarten. Je schilt of snijdt bijvoorbeeld appels, weegt de ingrediënten voor het deeg of bakt misschien wel de hele taart.  

Als je het leuk vindt om in de keuken te werken of in de bediening, dan kun je je hart ophalen bij de catering. In de keuken help je met het klaarmaken van de lunch, je zet koffie en thee en je helpt met opruimen en afwassen. In het restaurant komen alleen cliënten en medewerkers die op Boschwijk werken. 

Als je graag met hout werkt, kun je terecht bij de houtbewerking of in de kloverij. In de kloverij ga je houthakken. De kleinere stukken hout doe je in zakken. Die worden verkocht als brandhout. Bij houtbewerking maak je mooie dingen van hout, bijvoorbeeld speelgoed.  

Mooie dingen kun je ook maken bij speksteenbewerking, in de sieradenmakerij, in de papierschepperij en op de zeepafdeling. Je maakt bijvoorbeeld wenskaarten van geschept papier, beeldjes van speksteen, sieraden of prachtige zeepjes. Is je werk klaar? Dan verkopen andere cliënten je werk in kadoshop ’t Ogenblikje

Met alle ambachtelijke producten en diensten verdienen we op Werkplaats Boschwijk geld. Daarmee kopen we nieuwe materialen en machines die passen bij wat jij kan en wil. Daardoor kun je op Werkplaats Boschwijk echt veel zelf doen.  

Meer weten over deze dagbestedingslocatie?

Wil je meer over weten over de dagbesteding op Boschwijk? Of wil je een kijkje nemen? Neem dan contact met ons op.

Adres en bereikbaarheid

Werkplaats Boschwijk ligt niet ver van ons terrein in Doorn. Cliënten komen hier met de taxi. Als je zelfstandig naar de werkplaats kunt komen, dan kan dat ook.

Het adres is: Boswijklaan 44, 3941 ZN Doorn. 

Informatie voor bezoekers

Bekijk de informatie voor bezoekers