Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Trainingen voor cliënten

Bij Bartiméus is een groot aanbod aan trainingen beschikbaar. Deze trainingen zijn er zowel voor kinderen en jongeren als volwassen cliënten en vallen onder de behandeling. De inhoud van de trainingen maakt onderdeel uit van het revalidatieplan. Daarnaast hebben we een uitgebreid scholingsaanbod voor professionals die kinderen en volwassenen met een visuele beperking begeleiden.

Trainingen voor ouders, kinderen en jongeren

Een training in groepsverband is één van de middelen die Bartiméus inzet in de behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Er zijn trainingen van één dag, ouderavonden en er zijn trainingen van meerdere dagen waarbij ouders en kinderen naar Bartiméus komen. Als ouder ga je tijdens deze trainingen samen met je kind vaardigheden oefenen die in de dagelijkse thuissituatie gebruikt kunnen worden en heb je de gelegenheid om met andere ouders ervaringen uit te wisselen. Trainingen sluiten aan bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen en jongeren.

e-Learning

Ben je cliënt bij Bartiméus dan kun je ook digitale trainingen volgen: e-learnings. Bijvoorbeeld: ‘Lopen en oversteken’, ‘Fietsen’ of ‘Geluidenbibliotheek’. Dit gaat in overleg met je begeleider en via www.lerenbijbartimeus.nl.   

Meer informatie over eHealth

Ons aanbod

Onderstaand geven we een actueel overzicht van ons aanbod Trainingen voor cliënten met data en locaties. Bekijk hier meer over trainingen voor onderwijsprofessionals
Is jouw kind nog geen cliënt bij Bartiméus, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 88 99 888. 

Voor ouders

Leeftijd 0 - 6 jaar

Groep 1 en 2

Groep 3 en 4

Groep 4 t/m 6

Groep 3 t/m 8

Groep 5 t/m 8

Groep 6 t/m 8

Groep 7 en 8

Groep 8

Leeftijd 12 - 15 jaar VO

Leeftijd 15 jaar en ouder (VO)

Trainingen voor volwassenen

Meer informatie

Wil je meer informatie over een training? Neem dan contact op met de Bartiméus Academie.