Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Trainingen voor zorgprofessionals

Bartiméus biedt diverse trainingen en maatwerk voor zorgprofessionals. Deze kunnen we op locatie of incompany verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Onze trainingen zijn bedoeld voor professionals die werken met cliënten die slechtziend of blind zijn. Het kan zijn dat er daarnaast nog andere beperkingen spelen, bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, problemen met het gehoor of dementie. Ook daarop kunnen we met ons aanbod inspelen.

Een beperking in zien

Beperking in horen en zien

Ouder worden

NAH

Naast de bovenstaande training hebben wij ook trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Herkennen van een visuele beperking
  • Omgaan met cliënten met een visuele beperking
  • Gehechtsheidsproblematiek
  • Gedragsproblematiek
  • Visuele beperking en dementie
  • Omgaan met cliënten met een visuele en een auditieve beperking

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. 

Ik kon met de kennis die ik had opgedaan via de scholing van Bartiméus meteen betere zorg leveren voor mijn bewoners die slechtziend zijn

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je vrijblijvend met ons in gesprek over wat Bartiméus voor jouw instelling en cliënten kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met je op.