Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Wonen voor senioren

Ben je als oudere met een visuele beperking op zoek naar een plek om met de juiste begeleiding te wonen? Dan kun je in Ermelo terecht. Het Henriëtte van Heemstra Huis biedt gespecialiseerde zorg, aandacht en fijn wonen. 

Op deze pagina

Toegankelijk en privé

In het Henriëtte van Heemstra Huis wonen senioren met een visuele beperking verspreid over vijf afdelingen.  

De inrichting in ons verzorgingshuis is helemaal afgestemd op de oudere, visueel beperkte mens. Zo is de verlichting aangepast, hebben de kleuren veel contrast en zijn er veel voelbare en hoorbare oriëntatiepunten.  

Iedere woning heeft zowel privé- als gemeenschappelijke ruimtes. Je bepaalt zelf wanneer je je in je eigen ruimte terugtrekt en wanneer je gezelschap of activiteiten zoekt bij de gezamenlijke faciliteiten.  

Wonen voor senioren met (beginnende) dementie

Eén van onze seniorenwoningen is bedoeld voor mensen met (beginnende) dementie. Zij krijgen hier de gespecialiseerde zorg die zij nodig hebben.

Wonen in onze zelfstandige appartementen

Zoek je juist meer onafhankelijkheid? Dan is ons wooncomplex met zelfstandige appartementen misschien een goede plek voor je.

bewoonster in henriette van heemstra huis

Download de brochure

Vragen over wonen bij Bartiméus?

Wil je meer weten over wonen bij Bartiméus? Of wil je een rondleiding op het Henriëtte van Heemsta Huis? Neem dan contact met ons op.