Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus Fonds

Bartiméus zet zich in voor een wereld waarin alle mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden zoals zij dat zelf willen. Want het gaat niet om hoeveel procent je ziet, het gaat om hoeveel procent je leeft. Daarom gaan wij voor 100% leven. Help je mee?

Geef een gift!

Het Bartiméus Fonds maakt veel extra’s mogelijk voor onze bewoners met een meervoudige beperking. Van duofietsen en snoezelruimtes tot maaltijdacties tijdens de afgelopen twee decembermaanden met corona. Ook steunt het Fonds innovatieve projecten voor mensen met een visuele beperking. Zo hebben zij het Baby- en Peutercentrum mogelijk gemaakt, steunen zij wetenschappelijk onderzoek en stimuleren en financieren zij de ontwikkeling van nieuwe technologische ontwikkelingen waarmee mensen die slechtziend of blind zijn beter zelfstandig in de wereld kunnen staan. 

Jouw steun is hierbij onmisbaar! Help je mee?

Doneer aan het Bartiméus Fonds

Nalaten aan Bartiméus

Een wel heel speciale manier om ons werk te steunen is door het Bartiméus Fonds op te nemen in uw testament. Een laatste gift die van grote betekenis is voor de toekomst van mensen met een visuele beperking.

Lees meer over nalaten aan het Bartiméus Fonds

Hartelijk dank voor jouw betrokkenheid!