Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Maatregelen onderzoek en behandeling

In lijn met het landelijke beleid is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht tijdens een bezoek aan onze locaties. Medewerkers dragen een mondneusmasker bij een onderzoek of andere afspraak als het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. 

Heeft u gezondheidsklachten aan luchtwegen, verkoudheid en/of hoesten, koorts, smaak- en/of reukverlies? Dan kan de geplande afspraak helaas niet doorgaan. We vragen u dan contact op te nemen om de afspraak te verplaatsen.

Meer informatie:

Bezoek bij u thuis

In de (ambulante) begeleiding van mensen thuis hanteren we volgende werkwijze:

  • In aanloop naar de bevestigde afspraak verzoeken wij u ons altijd op de hoogte te stellen van (vermoedens) van gezondheidsklachten aan luchtwegen, verkoudheid en/of hoesten, koorts, smaak- en/of reukverlies. 
  • Uiteraard hebben de medewerkers van Bartiméus géén gezondheidsklachten.
  • Bij behandeling op waarbij fysieke nabijheid noodzakelijk is, dragen onze medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen, bijvoorbeeld een mondkapje of een faceshield.
  • Vanzelfsprekend hebben houden onze behandelaars zich aan alle hygiëne maatregelen. 

Lees meer:

Hygiëne

Bij Bartiméus hebben wij de volgende hygiënemaatregelen genomen:

  • Extra schoonmaak van ruimtes en contactpunten.
  • Diverse apparatuur is afgeschermd.
  • Er is desinfecterende handgel aanwezig.
  • We plannen de afspraken zo dat er zo min mogelijk mensen tegelijk op de locatie aanwezig zijn, en dat er tussen de afspraken voldoende tijd is om de ruimtes te desinfecteren. 
  • Uiteraard hebben de medewerkers van Bartiméus géén gezondheidsklachten.

De 1,5 meter afstand is het uitgangspunt. Bij sommige testonderdelen is dit echter niet mogelijk. Als afspraken op kortere afstand plaatsvinden, weten onze medewerkers hoe ze de risico’s moeten inschatten en hoe ze cliënten op een verantwoorde manier kunnen helpen. 

Volg svp onze aanwijzingen op onze locaties en van onze medewerkers op.

Meer weten 

Lees hier meer over onze informatiespreekuren op onze locaties en bij ziekenhuizen in het hele land.

Neemt u voor vragen of informatie over onze dienstverlening contact op met uw begeleider of bel met onze adviseurs via het algemene informatienummer 088 - 88 99 888. Zij zijn bereikbaar van 08.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur.