Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Utrecht (Accessiblity)

Accessibility zet zich in voor een digitaal, fysiek en sociaal toegankelijke samenleving, waarin iedereen, in het bijzonder mensen met een beperking, in staat is zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer en zich optimaal kan ontplooien. De stichting ondersteunt (maatschappelijke) organisaties bij het realiseren van toegankelijkheid en draagt zo bij aan een inclusieve samenleving waarin voorzieningen zonder hulp toegankelijk en bruikbaar zijn voor iedereen. De stichting is in het bijzonder gericht op mensen met een visuele beperking.

Bezoek- en postadres

Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
030 - 239 82 70
info@accessibility.nl

 

Openingstijden

Op afspraak

 

Route

Eigen vervoer

Den Bosch / Gorinchem A27
Uit de richting Den Bosch neem je voor Vianen de A27 richting Utrecht / Almere. Bij Utrecht de A27 blijven volgen. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Den Haag / Rotterdam A12
Volg de A12 tot knooppunt Lunetten. Volg daarna de A27 (richting Amersfoort / Hilversum) tot het knooppunt Rijnsweerd. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Amersfoort / Apeldoorn / Zwolle A28
Volg de A28 richting Utrecht tot het knooppunt Rijnsweerd. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Arnhem A12
Bij Utrecht (knooppunt Lunetten) de A27 nemen richting Utrecht. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Route Veemarkt
Volg bij het knooppunt Rijnsweerd de richting Veemarkt. Neem na 3 km de afslag Veemarkt. Onder aan de afrit linksaf richting Veemarkt / Utrecht. Daarna rechtdoor richting Centrum volgen over de Kardinaal de Jongweg (twee rotondes recht oversteken). Bij het tweede verkeerslicht (voorbij de tweede rotonde) rechtsaf de Mr. Tripkade in en na circa 300 meter vóór het viaduct linksaf de Christiaan Krammlaan in. Je kunt parkeren op ons eigen terrein.

Amsterdam A2
Neem de Afslag Utrecht – Noord /Maarssen en ga aan het einde van de afslag linksaf. Volg de N230 richting Hilversum, na twee rotondes, na het benzinestation eerste afslag rechts, de Moldaudreef. Aan het einde linksaf (Moezeldreef) langs het NS station Overvecht, onder het spoor door en rechtsaf de Christiaan Krammlaan in. Je kunt parkeren op ons eigen terrein.

Hilversum A27
De A27 verlaten via afrit Utrecht-Noord. Daarna borden richting Tuindorp volgen tot aan rotonde Eyckmanplein. Rechtsaf richting centrum volgen over de Kardinaal de Jongweg. De tweede verkeerslichten rechts de Mr. Tripkade in en linksaf de Christiaan Krammlaan in. Je kunt parkeren op ons eigen terrein.

 

Openbaar vervoer

Met de trein
Vanaf Utrecht Centraal Station

Acht keer per uur vertrekt vanaf spoor 1, 2 of 3 een trein naar Utrecht - Overvecht (stoptreinen richting Hilversum, Amersfoort en Baarn). Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal (in de richting van de Tripkade). Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel met autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vind je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate. Recht voor je in de centrale hal zie je Stichting Accessibility (ongeveer 200 meter, circa 3 minuten lopen).

Gebruik de HeareApp code vanaf station Overvecht: bhcpoca.

Vanaf Hilversum, Amersfoort en Baarn
Er vertrekken stoptreinen vanuit Hilversum, Amersfoort en Baarn naar Utrecht Centraal. Deze stoppen allemaal op station Utrecht Overvecht. Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal (in de richting van de Tripkade). Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel met autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vind je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate. Recht voor je in de centrale hal zie je Stichting Accessibility (ongeveer 200 meter, circa 3 minuten lopen).

Met de bus
Vanaf Utrecht Centraal

Lijn 1 richting Overvecht, uitstappen bij halte Mr. Tripkade. De weg oversteken, dan de Christiaan Krammlaan in. Stichting Accessibility is gevestigd op de begane grond in de Krammstate (na 50 meter rechts), gelijk recht tegenover de hoofdingang.

Gebruik de HeareApp code vanaf de bushalte aan de Mr Tripkade: bkdkfty.