Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Amsterdam

Adres

Louwesweg 6 K
1066 EC Amsterdam
Telefoon: 020-667 6830 of 088-88 99 810

 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Route

  • Kom je met de auto: de parkeergarage is op Louwesweg 12. Vanaf daar is er een looproute naar Louwesweg  6 K.
  • Ingang van het gebouw via Slotervaart gezondheidscentrum, herkenningspunten zijn 3 grote picknicktafels voor de ingang.
  • Vanaf de centrale hal liggen geleidelijnen naar links naar de wachtruimte van Bartiméus.

 

Eigen vervoer

Vanuit richting Den Haag
Neem de A4 richting Amsterdam. Op knooppunt 8 Leidschendam links aanhouden. Op knooppunt De Hoek links aanhouden. Na circa 8 km bij afslag 1 Sloten rechts afslaan naar de Oude Haagseweg/S107. Na 288 m op de afslag 1 Sloten links aanhouden, na 46 m links afslaan naar de Oude Haagseweg/s107. Na 188 m rechts afslaan naar de Anderlechtlaan. Neem tweede afslag op de rotonde, na circa 359 m rechts afslaan naar de Laan van Vlaanderen. Na 443 m rechts afslaan naar de Antwerpenbaan, deze gaat over in de Louwesweg, na 537 m links afslaan naar de Plesmanlaan, na 128 m rechts afslaan naar Louwesweg 6 K.

Vanuit richting Purmerend/Zaanstad
Neem de A7/A8/A10 richting Zaanstad/Amsterdam, Amsterdam-Sloterdijk. Volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt Zaandam om de borden A8/E22 richting Amsterdam te volgen. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden A8/E22. Volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt Ring-West om de borden E22 richting Rotterdam/Schiphol/A10 te volgen. Vervolg de A 10 tot afslag 7, Sloten en neem de afslag. Rechts afslaan naar de Henk Sneevlietweg/s107. Aan het einde van Henk Sneevlietweg/s107 rechts afslaan naar de Johan Huizingalaan Na 144 m links afslaan naar de Louwesweg. Na 115 m rechts afslaan, je bent gearriveerd op Louwesweg 6 K.

Vanuit richting Amersfoort
Neem de A1 richting Amsterdam. Op de A1 op het knooppunt Muiden links aanhouden richting Amsterdam-Diemen. Na ca. 5 km. op het knooppunt Watergraafsmeer wisselen naar de Ringweg-Oost/A10 E 35. Na ca. 2 km bij afslag 13 Amsterdam-Watergraafsmeer links aanhouden. Na ca. 8 km. op het knooppunt De Nieuwe Meer rechts afslaan in de richting Amsterdam-Slotervaart-Leeuwarden. Neem afslag 7 Sloten, links afslaan naar de Henk Sneevlietweg/s107.

Op de Henk Sneevlietweg / s107 rechts aanhouden naar de Johan Huizingalaan. Op de Johan Huizingalaan na 144 m. links afslaan naar de Louwesweg. Op de Louwesweg na 247 m. rechts afslaan naar de Plesmanlaan. Na 115 m. rechts afslaan, je bent gearriveerd op Louwesweg 6 K.

Parkeren
Bij de locatie geldt betaald parkeren. Je kunt parkeren in de Parkbee parkeergarage, schuin tegenover de ingang van het Gezondheidscentrum. Parkeer je langer dan vier uur, dan kun je bij het secretariaat een uitrijkaart vragen, waarna je bij de betaalautomaat kunt afrekenen. Je betaalt dan maximaal € 8,80. Er is een invalidenparkeerplaats bij de taxistandplaats aan de overkant van het gebouw, naast de parkeergarage. Deze is kosteloos, je dient wel je officiële invalidenkaart (geen kopie) zichtbaar in de auto te leggen. In de parkeergarage zijn rolstoelen beschikbaar, inworp met een Euro-munt. Ook bij de entree in het Slotervaart Gezondheidscentrum zijn rolstoelen beschikbaar.

 

Openbaar vervoer

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Slotervaart aan Louwesweg 6 K in Amsterdam. Er gaan verschillende metro-, tram- en buslijnen richting deze locatie van Bartiméus. Hieronder worden de looproutes beschreven vanaf de meest gebruikelijke OV-punten. Raadpleeg altijd de huidige dienstregeling op 9292.nl of de OVinfo app. Wij adviseren om de route de eerste keer samen met iemand anders te lopen. Dan kun je inschatten of de route een volgende keer zelfstandig met de routebeschrijving te lopen is.

Vanaf het metrostation Henk Sneevlietweg
Als je uitstapt bevind je je op een bovengronds perron. Je kunt een geleidenlijn direct na de uitstap vinden. Als je met de trap naar beneden kunt, pak je de geleidenlijn op naar stationsuitgang Vlaardingenlaan (richting Isolatorweg). Dit is de kortste route. Als je met de lift naar beneden wil, volg je de geleidelijn naar de uitgang Henk Sneevliet weg (richting Centraal Station/Gein).

Uitgang Vlaardingenlaan (alleen een trap): Volg de geleidelijn richting stationsuitgang Vlaardingenlaan (richting Isolatorweg). Ga met de driedelige trap naar beneden en loop rechtdoor tot de glazen wand, sla hier linksaf en verlaat met het rechter OV-poortje het station. Vervolg de stoep rechtdoor, aan je linkerhand passeer je een fietsenstalling, totdat je onder het viaduct vandaan bent. De verdere routebeschrijving vind je bij ‘vervolg looproute’ hieronder.

Uitgang Henk Sneevlietweg (lift en (rol)trap): Volg de geleidelijn richting stationsuitgang Henk Sneevlietweg (richting Centraal Station / Gein). Onder de overkapping volg je de geleidelijn naar links om naar de lift te gaan. Hierbij passeer je een (hoorbare) roltrap die omhoog beweegt. Neem de laatste afslag van de geleidelijn naar rechts om met de lift naar de begane grond te gaan. Volg de geleidelijn door de OV-poortjes, sla hierna twee keer rechtsaf en houd hierbij de glazen wand aan de rechterhand. Loop onder het viaduct door en neem de eerste afslag naar rechts, dit is een ruime bocht, je kunt de graslijn als gidslijn aanhouden. Let op: Dit voetgangerspad heeft veel opstaande tegels en kuilen! Loop het pad af en neem de eerste afslag naar links de Vlaardingenlaan in.
Volg de stoep rechtdoor, de Vlaardingenlaan gaat over in de Aletta Jacobslaan. Je kunt aan je rechterhand de stoeprand van het fietspad als gidslijn aanhouden. Aan de linkerkant zijn gebouwen en je passeert daardoor in- en uitritten. Na circa 400 meter, bij het kruispunt van de Aletta Jacobslaan/Johan Huizingalaan, steek je rechtsaf het fietspad over met het zebrapad. Steek dan de tweebaansweg met tussenhaven over, beide met rateltikkers, en vervolgens het fietspad.

Loop circa 5 meter rechtdoor naar het zebrapad om de weg over te steken naar links. Deze is te herkennen aan de noppentegels links op de stoep. Steek het fietspad over en daarna een driedelige oversteek: Eerst een dubbele rijbaan, gevolgd door een tussenhaven, een dubbele tram/busbaan, weer een tussenhaven en nog een dubbele rijbaan, allen met rateltikkers.

Steek na de rijbanen rechtdoor het fietspad over. Sla hierna linksaf en volg de bocht van de stoep naar rechts. Houd de betonnen ronding van de brug aan je rechterhand. Deze gaat na de bocht over in gras. Je bevindt je nu op de Louwesweg. Vervolg het voetpad rechtdoor, je kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na circa 400 meter sla je de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor, passeer een fietsenstalling aan de rechterhand, tot het zebrapad. Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan je linkerhand. Je loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf bushalte Aletta Jacobslaan (richting Lelylaan)
Volg na het uitstappen van de bus de geleidelijn naar rechts tot de noppentegel, steek hier linksaf het fietspad over. Sla vervolgens linksaf op het voetgangers pad. Aan de rechterhand bevindt zich gras. Volg na ongeveer 50 meter de betonnen brugreling met de bocht mee naar rechts. Na circa 5 meter bevinden zich noppentegels aan je linker hand. Steek het fietspad over en daarna een driedelige oversteek: Eerst een dubbele rijbaan, gevolgd door een tussenhaven, een dubbele tram/busbaan, weer een tussenhaven en nog een dubbele rijbaan, allen met rateltikkers.

Steek na de rijbanen rechtdoor het fietspad over. Sla hierna linksaf en volg de bocht van de stoep naar rechts. Houd de betonnen ronding van de brug aan je rechterhand. Deze gaat na de bocht over in gras. Je bevindt je nu op de Louwesweg. Vervolg het voetpad rechtdoor, je kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na circa 400 meter sla je de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor, passeer een fietsenstalling aan de rechterhand, tot het zebrapad. Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan je linkerhand. Je loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf tram- en bushalte Louwesweg (richting Centraal Station)
Volg na het uitstappen van bus/tram de geleidelijn naar rechts richting het zebrapad. Bij de noppentegels sla je rechtsaf en maak je de oversteek. Eerst de bus/trambaan, vervolgens de rijbaan en als laatste het fietspad, allen met tussenhavens en zebrapaden. Loop rechtdoor de Louwesweg in, je kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na ongeveer 400 meter sla je de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor tot het zebrapad (na het passeren van de fietsenstalling aan de rechterkant). Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan je linkerhand. Je loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf tram- en bushalte Louwesweg (richting Nieuw Sloten / Slotervaart / Lelylaan)
Volg na het uitstappen van bus/tram de geleidelijn naar links richting het zebrapad. Bij de noppentegels sla je rechtsaf en steek je de rijbaan en het fietspad over, beide met noppentegels en zebrapad. Loop rechtdoor de Louwesweg in, je kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na ongeveer 400 meter sla je de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor tot het zebrapad (na het passeren van de fietsenstalling aan de rechterkant). Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan uw linkerhand. Je loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf tram- en bushalte Johan Huizingalaan
Loop na de uitstap het perron af met de rijrichting mee, naar het zebrapad. Kom je met de tram of bus:

Richting Centraal Station / Lelylaan: Sla rechtsaf het zebrapad over, een autoweg en een fietspad
Richting Nieuw Sloten/Slotervaart/Amstelstation/Schiphol Zuid: Sla linksaf het zebrapad over, eerst de tram/busbaan, dan een autoweg en een fietspad.
Vervolg de stoep rechtdoor en houd rechts aan om zigzaggend door twee ijzeren hekken te lopen. Let op: Met een taststok worden de hekken mogelijk pas laat opgemerkt. Sla voorbij het tweede hek rechtsaf en vervolg de stoep. Neem de eerste afslag links en steek de weg over bij het zebrapad. Vervolg de stoep rechtdoor, aan de linkerkant bevinden zich bosschages, en volg na ongeveer 60 meter de stoep met de bocht mee naar links. Vervolg de stoep met een ruime bocht mee naar rechts, je passeert een uitrit, houd het rode wegdek aan je rechterhand. Vervolg de stoep rechtdoor en steek het zebrapad over. Sla rechtsaf en volg de stoep in een bocht naar links. Passeer de eerste afslag aan je linkerhand en vervolg de stoep rechtdoor en vervolgens met de bocht mee naar links. Sla vervolgens de tweede afslag in naar links, voorbij de fietsenstalling. Houd het gras en het gebouw aan je linkerhand. Je loopt dan recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.