Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Deventer

Adres

mr. H.F. de Boerlaan 38A (kantoorgebouw De Nieuwe Poort II, 3e etage)
7417 DB Deventer
088 - 88 99 888

LET OP: toets op je navigatie Kazernestraat 52 in!

bartimeus zit in gebouw de nieuwe poort 2

Openingstijden

Op afspraak.

Autoroute

Vanaf Almelo of Apeldoorn
Via de A1. Neem afrit 23 Deventer/Zutphen.
Vanaf Zutphen en afrit 23 de N348 volgen, richting Deventer ‘Centrum’ blijven volgen. Bartiméus is gevestigd in het pand ‘de Nieuwe Poort II’. Dit staat op de hoek Mr. H.F. de Boerlaan / Kazernestraat (N344). De ingang is aan de Kazernestraat. Toets op je navigatie Kazernestraat 52 in.

Volg met navigatiesysteem: route naar Kazernestraat 52.

Vanaf de De Boerlaan sla je linksaf de Kazernestraat (N344) in. Gebouw De Nieuwe Poort II en de ingang van de parkeergarage liggen aan de linkerhand. Om daar te komen moet je even doorrijden op de Kazernestraat en via de rotonde bij de Bergkerk draaien en weer terug de Kazernestraat inrijden. Gebouw De Nieuwe Poort II bevindt zich dan aan je rechterhand.

afslag De Boerlaan - Kazernestraat vanaf de A1

Voor de ingang van de parkeergarage sla je bij kantoorgebouw De Nieuwe Poort II rechtsaf. Alles over parkeren lees je onder het kopje Parkeren

ingang parkeergarage

Vanaf Zwolle
Via de A50 naar de A1. Neem afrit 23 Deventer/Zutphen. Zie verder bij Almelo.

Vanaf Raalte
De N348 richting ‘Centrum’ volgen. Direct na het treinviaduct bij de stoplichten linksaf (dit is de Handelskade). Hierna bij de 2e stoplichten ga je naar rechts (richting Boreel/Twello). Bij de volgende stoplichten ga je weer rechts(richting Boreel/Twello) en rijd je door naar de rotonde. De rotonde ga je helemaal rond en rij dan terug tot je rechts het rode gebouw de Nieuwe Poort II ziet.
De ingang is aan de rechterkant van het gebouw.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de parkeerkelder onder het gebouw De Nieuwe Poort II. 

  • Nadat je het terrein bent op opgereden, bel je aan bij de paal van de ingang van de parkeerkelder.
  • Als de auto is geparkeerd bel je in de parkeerkelder aan bij de deur die toegang geeft tot het kantoorpand.
  • Rechts van de deur vind je een paneel met de bel van Bartiméus (Stichting Bartiméus). Volg de instructies van de medewerker op.
  • Neem de lift in de centrale hal. 
  • Bartiméus bevindt zich op de 3e etage.
ingang parkeerkelder gebouw De Nieuwe Poort II

Voor taxi / chauffeur:

Het is mogelijk om tijdelijk de auto te parkeren voor ons kantoor om iemand, die bijvoorbeeld slecht ter been is, af te zetten. Wanneer dit lastig is, dan kun je voorafgaand aan je bezoek contact opnemen zodat er eventueel een gastheer of gastvrouw voor je klaar kan staan. Je kunt hiervoor bellen met het telefoonnummer: 088 88 99 888.

Parkeer alternatief: parkeergarage De Boreel (300 meter lopen)

Alternatief is om de auto te parkeren in parkeergarage 'De Boreel' (adres: Boreelplein 45, 7411 CG Deventer), bij de Mediamarkt. Het is ongeveer 300 meter lopen naar het kantoor van Bartiméus. 
 

 

Openbaar vervoer (**)

Neem vanaf NS station Deventer bus 81 richting Zutphen. Stap bij de 1e halte, Saxion hogeschool uit. Daarna is het nog 5 minuten lopen. Volg de weg in de rijrichting van de bus. Volg op de kruising de bocht naar rechts. Steek bij de volgende kruising met stoplichten over. Het pand ‘de Nieuwe Poort II’, waar Bartiméus gevestigd is, is het eerste gebouw op de hoek. De ingang is aan de rechterkant. Ook kun je buslijnen 1, 6 en 160 nemen. Stap uit bij de 1e halte, Saxion hogeschool. Loop tegen de rijrichting van de bus in langs het groene gebouw naar links. Na ongeveer 50 meter steek je bij de 2e stoplichten over. Loop rechtdoor naar de ingang van het pand de Nieuwe Poort II.

(**) Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op www.nl.nl/reisassistentie of kunt u telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Let op: deze link opent in een nieuw venster. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).