Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Deventer

Adres

mr. H.F. de Boerlaan 38A (3e etage)
7417 DB Deventer
088 - 88 99 888

LET OP: toets op je navigatie Kazernestraat 52 in!
 

Openingstijden

Op afspraak.
 

Route

Eigen vervoer

Vanaf Almelo of Apeldoorn
Via de A1. Neem afrit 23 Deventer/Zutphen. Vanaf Zutphen en afrit 23 de N348 volgen, richting Deventer ‘Centrum’ blijven volgen. Bartiméus is gevestigd in het pand ‘de Nieuwe Poort II’. Dit staat op de hoek mr H.F. de Boerlaan / Kazernestraat (N344). De ingang is aan de Kazernestraat. Toets op je navigatie Kazernestraat 52 in.

Vanaf Zwolle
Via de A50 naar de A1. Neem afrit 23 Deventer/Zutphen. Zie verder bij Almelo.

Vanaf Raalte
De N348 richting ‘Centrum’ volgen. Direct na het treinviaduct bij de stoplichten linksaf (dit is de Handelskade). Hierna bij de 2e stoplichten ga je naar rechts (richting Boreel/Twello). Bij de volgende stoplichten ga je weer rechts(richting Boreel/Twello) en rijd je door naar de rotonde. De rotonde ga je helemaal rond en rij dan terug tot je rechts het rode gebouw de Nieuwe Poort II ziet.
De ingang is aan de rechterkant van het gebouw.

Parkeren
Cliënten kunnen parkeren in parkeergarage 'De Boreel' (adres: Boreelplein 45, 7411 CG Deventer). Het is ongeveer 300 meter lopen naar het kantoor van Bartiméus. Het is mogelijk om tijdelijk je auto te parkeren voor ons kantoor om iemand, die bijvoorbeeld slecht ter been is, af te zetten. Wanneer dit lastig is, dan kun je voorafgaand aan je bezoek contact opnemen zodat er eventueel een gastheer of gastvrouw voor je klaar kan staan. Je kunt hiervoor bellen met het telefoonnummer: 088 88 99 888.
 

Openbaar vervoer (**)
Neem vanaf NS station Deventer bus 81 richting Zutphen. Stap bij de 1e halte, Saxion hogeschool uit. Daarna is het nog 5 minuten lopen. Volg de weg in de rijrichting van de bus. Volg op de kruising de bocht naar rechts. Steek bij de volgende kruising met stoplichten over. Het pand ‘de Nieuwe Poort II’, waar Bartiméus gevestigd is, is het eerste gebouw op de hoek. De ingang is aan de rechterkant. Ook kun je buslijnen 1, 6 en 160 nemen. Stap uit bij de 1e halte, Saxion hogeschool. Loop tegen de rijrichting van de bus in langs het groene gebouw naar links. Na ongeveer 50 meter steek je bij de 2e stoplichten over. Loop rechtdoor naar de ingang van het pand de Nieuwe Poort II.

(**) Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op www.nl.nl/reisassistentie of kunt u telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Let op: deze link opent in een nieuw venster. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).