Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Ermelo

Adres

Postadres
Postbus 14
3850 AA Ermelo

Bezoekadres
Putterweg 140
3851 VG Ermelo
0341 - 49 84 98
 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Route

Eigen vervoer

Vanaf Amsterdam en Utrecht
Bij klaverblad Hoevelaken, A28 richting Zwolle. Afrit 9 (Nijkerk/Putten). Einde afrit rechts, richting Nijkerk. Einde van de weg bij rotonde links, richting Ermelo/Putten (circa 13 km). Na Putten, voorbij het tankstation, begint de Putterweg. Na circa 2 km (vóór bebouwde kom Ermelo!) ga je linksaf: dit is de hoofdingang van Bartiméus.

Vanaf Zwolle
A28 volgen tot afrit 12 Harderwijk West/Ermelo. Einde afrit links, richting Ermelo (circa 4 km). Na vijf rotondes volg je de Putterweg en voorbij het bord 'bebouwde kom Ermelo' ga je rechtsaf: dit is de hoofdingang Bartiméus.

Vanaf Flevoland
Richting Harderwijk. Bij Harderwijk wegwijzers Ermelo volgen. Na vier rotondes volg je de Putterweg en voorbij het laatste bord 'bebouwde kom Ermelo' ga je rechtsaf: dit is de hoofdingang van Bartiméus.

Vanaf Apeldoorn
A1, richting Amersfoort. Afrit Kootwijk/Harderwijk. Richting Harderwijk tot afslag Ermelo. Bij de volgende rotonde rechtdoor en bij de rotonde in Ermelo linksaf, richting Putten. Na de volgende rotonde en voorbij het bord 'bebouwde kom Ermelo' ga je rechtsaf: dit is de hoofdingang van Bartiméus.

Vanaf Arnhem
Via Apeldoorn (zie boven) of via Ede/Barneveld. Na Barneveld richting Putten. Nabij Putten wegwijzers Ermelo volgen. Na Putten, voorbij het tankstation, begint de Putterweg. Na circa 2 km ga je linksaf: dit is de hoofdingang van Bartiméus.

Parkeren
Wanneer de parkeerplaats aan de voorzijde vol is, verwijzen wij je naar de achterzijde van het gebouw - ingang Proson. Je rijdt hiervoor het terrein over richting het Henriëtte van Heemstrahuis. Je verlaat linksaf het terrein en gaat aan het einde van de weg opnieuw linksaf. Je bevindt zich nu op de Paul Krügerweg. Je volgt deze weg tot je aan je linkerhand het bord Proson tegenkomt. Hier kun je parkeren. Ook aan deze zijde is een entree.
 

Openbaar vervoer

Ermelo ligt aan de spoorlijn Utrecht - Amersfoort – Zwolle v.v.
De stoptrein heeft op werkdagen een halfuursdienst in beide richtingen. Vanaf het Station Ermelo is er géén rechtstreekse busverbinding naar Bartiméus. De wandeling van het station naar Bartiméus duurt ongeveer 25 minuten. Het is mogelijk een regiotaxi te bestellen. Deze moet minimaal 30 minuten van te voren gebeld worden, maar kan ook al een paar dagen van te voren besproken worden. Het telefoonnummer is 0900 - 0276.

De bushalte aan de Putterweg wordt wel aangedaan door de volgende busdiensten: 

101 Amersfoort – Harderwijk en Harderwijk – Amersfoort (Veolia)
105s Arnhem – Harderwijk en Harderwijk – Arnhem (Veolia)
Je kunt het gebouw van Bartiméus vanaf de bushalte aan de Putterweg gemakkelijk bereiken:

Wanneer je vanuit de richting Putten komt stap je uit de bus, neem je rechts de trap naar de voetgangerstunnel. In de tunnel ga je na plm. 15 meter rechtsaf de trap op. Je komt dan bij de bushalte aan de overkant van de Putterweg uit. Achter de bushalte loopt het fietspad dat aan de Putterweg ligt. Je loopt over het fietspad in die richting zodat de autoweg aan je rechterhand ligt. 
Wanneer je uit de richting Harderwijk komt loopt achter de bushalte het fietspad dat aan de Putterweg ligt. Je loopt over het fietspad in die richting zodat de autoweg aan uw rechterhand ligt. 
Blijf je aan de linkerkant van het fietspad lopen i.v.m. uw veiligheid. Na ongeveer 500 meter krijg je links de hoofdingang van Bartiméus.
Vanaf de hoofdingang van het terrein ga je na plm. 25 meter linksaf. Voor voetgangers is er een wandelpad dat naar het hoofdgebouw leidt. Voor automobilisten zijn er parkeerplaatsen. Daarna kun je ook het wandelpad nemen naar het hoofdgebouw. 

Kijk voor precieze vertrek- en aankomsttijden op www.9292ov.nl of bel met openbaar vervoer reisinformatie: 0900 - 9292 (bijzonder gesprekstarief).
Reisassistentie bij openbaar vervoer is te regelen via 030-2357822 of (in combinatie met een Valys-taxi) via 0900 - 9630 en www.valys.nl.

Voor meer informatie kun je ons ook bellen naar telefoonnummer 088 - 88 99 888.