Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Gouda

Adres

Middenmolenplein 266 (in gebouw Irishof)
2807 GV Gouda
088 - 88 99 888

Je kunt je bij binnenkomst melden bij de receptie van Irishof.
 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Route

Eigen vervoer

Vanuit Den Haag/Rotterdam
Vanaf de A12 neem je afslag Gouda (afslag 11) en volg je de borden Gouda. Bij de verkeerslichten voorbij het benzinestation ga je linksaf de Burgemeester van Reenensingel op. Je vervolgt deze weg totdat deze over de brug overgaat in de Goudse Houtsingel. Bij de rotonde neem je de tweede afslag en vervolg je weg op de bochtige Goudse Houtsingel tot je onder de spoorbrug doorrijdt. Meteen na de spoorbrug sla je bij de verkeerslichten rechtsaf (Ouverturelaan) in. Je volgt deze weg met al zijn bochten en rijdt de Symfonielaan in. Deze weg gaat over op de Middenmolenlaan. Meteen aan je linkerzijde vind je Irishof op het Middenmolenplein 266.

Vanuit Utrecht
Vanaf de A12 neem je afslag Reeuwijk en neem je bij de rotonde de tweede afslag (N459). Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag en bij de derde rotonde de tweede afslag. Volg de doorgaande weg met een haakse bocht linksaf de A12 onderdoor. Direct na het viaduct de weg rechtsaf volgen. Eind van deze weg rechtsaf de weg naar Gouda volgen (Bodegraafsestraatweg). Deze volg je ongeveer 2 kilometer langs water (De Breevaart). Bij het grote kruispunt sla je linksaf de Goudse Houtsingel op. Bij de rotonde neem je de tweede afslag en vervolg je je weg op de bochtige Goudse Houtsingel tot je onder de spoorbrug doorrijdt. Gelijk na de spoorbrug slaat je bij de verkeerslichten rechtsaf de Ouverturelaan in. Je volgt deze weg met al zijn bochten en rijdt de Symfonielaan in. Deze weg gaat over op de Middenmolenlaan. Meteen aan je linkerzijde vind je Irishof op het Middenmolenplein 266.

Er zijn parkeermogelijkheden op het parkeerterrein van Irishof of bij het winkelcentrum dat ernaast ligt.

 

Openbaar vervoer (**)

Te voet vanaf NS-station Goverwelle
Irishof is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via NS-station Goverwelle en ligt daarvandaan op 5 minuten loopafstand.
Loop op het perron richting de trap en lift. Vanuit Rotterdam / Den Haag loop je met de rijrichting van de trein mee. Vanuit Utrecht / Amsterdam loop je tegen de rijrichting in. Neem de trap of lift naar beneden. Sla rechts af. Er is een korte geleidelijn maar die stopt na enkele meters. Het fietspad en de autoweg zijn aan je linkerhand. De auto’s rijden in een aparte tunnelbak. Volg de stoep de tunnel uit en blijf rechtdoor lopen totdat je bij een kruising komt.

Steek het fietspad, de dubbele zebra en nog een fietspad rechtdoor over. De verkeerslichten hebben rateltikkers. Na enkele meters steek je nogmaals een fietspad over en vervolg je weg. De stoep maakt een S-bocht. Houd het gras aan je rechterhand en vervolgens het flatgebouw aan je rechterhand. Loop langs het flatgebouw, het volgende gebouw is de Irishof.

Met de bus vanaf NS-station Gouda CS

Vanaf Gouda CS neem je buslijn 3 en stapt uit bij bushalte Middenmolenplein. Je steekt de straat over, loopt tussen het parkeerterrein en het winkelcentrum door en steekt aan het eind de weg over. Je gaat meteen linksaf en na 75 meter zie je rechts de ingang van Irishof.

(**) Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op www.nl.nl/reisassistentie of kun je telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Let op: deze link opent in een nieuw venster. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).