Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Rotterdam

Adres

Maasstadweg 150
3079 DZ Rotterdam
088 - 88 99 810
Ingang 5 op de Zorgboulevard.

Bij gebruik navigatiesysteem: geef in Haastrechtstraat 110 (Bevolkingsonderzoek). Dit is halverwege de Zorgboulevard. Bartiméus is gevestigd aan het einde van de Zorgboulevard). Volg de bordjes ‘Plastische Chirurgie’. 

 

Openingstijden

Op afspraak.
 

Route

Eigen vervoer

Vanuit Den Haag
Via de A13 richting Rotterdam. Bij het Kleinpolderplein richting Ring Rotterdam (oost)/Dordrecht. Na het Terbregseplein via de rijbanen ‘afrit 24 t/m 26’ naar afrit 24 Feijenoord. Neem daarna direct de afrit IJsselmonde. Op de rotonde rechtdoor (Adriaan Volkerlaan). Na 1 km linksaf richting Barendrecht (Klein Nieuwland) en vervolgens rechtsaf (Kreekhuizenlaan). Op de rotonde linksaf (IJsselmondse Randweg). Na 450 m rechtsaf naar Haastrechtstraat. Deze loopt evenwijdig aan de zorgboulevard.

Vanuit Gouda
Via de A20 richting Rotterdam. Bij het Terbregseplein via de Ring Rotterdam-Oost en vervolgens via de rijbanen 'afrit 24 t/m 26' naar afrit 24 Feijenoord. Lees verder bij de route vanuit Den Haag.

Vanuit de richtingen Dordrecht, Gorinchem, Bergen op Zoom en Europoort
Via de A15, afrit 20 IJsselmonde. Aan het einde van de afrit linksaf (IJsselmondse Randweg). Na de rotonde nog 1 km en dan linksaf naar Zorgboulevard Rotterdam.

Parkeren
Bij de Zorgboulevard is een parkeerterrein en een garage van Q-park. Beide parkeermogelijkheden bevinden zich in betaald parkerengebied. 

Looproute vanaf de parkeergarage
Vanaf de uitgang van de parkeergarage loop je alsmaar rechtdoor. Bartiméus vind je bij ingang 5 op de korte kant van de zorgboulevard.
 

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Lombardijen
Neem op het station de uitgang Maasstad. Voorbij de poortjes volg het ribbelspoor naar de linker trap of de lift. De ribbelsporen van de trappen komen samen op het plein voor het station, ga hier links. Vervolg het ribbelspoor en loop recht van het station af. Volg als het ribbelspoor afbuigt naar rechts en naar links, loop daarna weer recht van het station af. Ongeveer halverwege het plein is er een aftakking van het ribbelspoor naar rechts, richting de bushaltes, deze negeer je en loop rechtdoor. Als je bijna aan het einde van het plein bent  buigt het ribbelspoor schuin af naar rechts (zonder onderbreking). Helemaal aan het einde van het plein, bij de onderbreking sla je rechtsaf tot aan de noppentegels, daar ga je over steken. De oversteek is in verschillende delen. Allereerst een fietspad. Daarna de oversteek met een stoplicht met rateltikkers van de weg. Daarna steekt je een dubbele trambaan over. Daarna weer de oversteek van de weg met een stoplicht met rateltikkers. Vervolg de stoep schuin.

Hier kun je ook het ribbelspoor weer volgen. Loop helemaal door tot het einde van het ribbelspoor en sla rechts af naar de noppen tegels. Steek hier het fietspad over. Je loopt over een brug en loopt recht door de zorgboulevard op. Deze alsmaar volgen tot het eind van de gebouwen aan je rechterhand. Je passeert de hoofdingang van het Maasstad Ziekenhuis aan je rechterkant.

Aan het eind van de gebouwen kun je de Zorgboulevard oversteken en je weg vervolgen tot ook de gebouwen aan je linkerhand stoppen. Sla hier links af. Ingang 5 is na 40 meter aan de linkerkant. Sla hier links af. Ingang 5 is na 40 meter aan de linkerkant.

De deur zit voor de rode brandweerkast op de gevel. Links naast de deur zit een knop waarmee je de deur automatisch kunt openen. Binnen loop je aan het eind van de hal naar rechts. De deur gaat vanzelf open (draait naar je toe). Rechtdoor bevindt zich de entree van Bartiméus.
 

In het gebouw

In het gebouw loopt je aan het eind van de hal naar rechts. De deur gaat vanzelf open (let op: draait naar je toe!). Rechtdoor bevindt zich de entree van Bartiméus.

Filmpje looproute vanaf de bushalte 'Station Lombardijen' naar Bartiméus met 360 graden beelden + auditieve instructies. Deze filmpjes betreffen een pilot. Bevindingen met betrekking tot deze pilot kun je mailen naar ict4vip@bartimeus.nl

Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op www.nl.nl/reisassistentie of kun je telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Let op: deze link opent in een nieuw venster. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).

Voor meer informatie kun je ons ook bereiken via telefoonnummer 088 – 88 99 888.