Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Adres en route naar Bartiméus in Zwolle

Adres

Postadres
mr. H.F. de Boerlaan 38a
7417 DB Deventer

Bezoekadres
Geert Grootestraat 7b (Gezondheidscentrum Diezerpark)
8022 CG Zwolle
088 - 88 99 888

 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Route

Eigen vervoer

Vanuit Apeldoorn/Amersfoort/Meppel via de A28, neem je afslag 20, Zwolle-Noord. (*) Vervolgens volg je de ANWB-borden H-Isala. Op de Ceintuurbaan neem je de eerste afslag (Meppelerstraatweg). Deze volg je tot de rotonde. Dan sla je rechts af (Hogekampsweg). Bij de tweede rotonde ga je rechtdoor op de Hogekampsweg. Neem daarna de tweede weg rechts. Dit is de Geert Grootestraat. Na 200 meter bevindt zich aan je linkerkant Bartiméus op nummer 7b. 

Vanuit andere richtingen neem je de Ceintuurbaan naar Zwolle-Noord. Daarna zie boven bij (*). 

Op het parkeerterrein bij Bartiméus zelf en in de buurt kun je gratis parkeren. 
 

Openbaar vervoer

Vanaf station Zwolle neem je bus 4 richting AA landen Oost of bus 13 richting AA landen Noord. Bij bushalte Hogenkampsweg stap je uit. Let op: de bushalte bevindt zich op een verhoogd plateau tussen de rijweg en het fietspad.

Vanaf de bushalte steek je eerst het fietspad over om de stoep te bereiken. Je kunt hiervoor de geleidelijn bij de bushalte, tegen de rijrichting van de bus in, volgen. Vervolgens ga je linksaf, je loopt nu langs de Hogenkampsweg. Bij de eerste zijstraat, na ongeveer 100 meter, sla je rechtsaf de Geert Grootestraat in.

Je vervolgt de stoep en steekt na ongeveer 100 meter een zijstraat, de van Ummenstraat, over. Je vervolgt je route over de stoep en steekt, na ongeveer 50 meter, een tweede zijstraat over, de Regelandstraat. Wat verder deze zijstraten in liggen afritjes met geleidelijnen voor het oversteken. Direct na de tweede zijstraat vind je dwars op de stoep geleidelijnen die je naar de oversteekplaats van de Geert Grootestraat toe leiden. Aan de overkant is een voetpad met geleidelijn die je naar de voordeur van het gezondheidscentrum Diezerpark begeleiden. Bartiméus is gevestigd in dit gebouw op de begane grond.

De bushalte terug richting het station, bevindt zich aan de overkant van de Hogenkampsweg, recht tegenover de halte waar je bent uitgestapt. Ook deze bushalte bevindt zich weer op een verhoogd plateau tussen het fietspad en de rijweg. Dichtbij de bushaltes is een oversteekpunt met verkeerslichten, geleidelijnen en een goed hoorbare rateltikker.

Bekijk ook de gedetailleerde routebeschijving van de bushalte naar de voordeur van locatie Zwolle. Let op: deze link opent in een nieuw venster.

NS Reisassistentie
Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt je namens NS ter plekke op het station en bij je treinreis. Meer informatie hierover vind je op NS Reisassistentie | Reizen met een beperking | NS of kun je telefonisch opvragen via 030-2357822. 

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Een route vanaf de plaats en het spoor waar je uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).  
 

In het gebouw

Je komt het gebouw binnen door glazen schuifdeuren. Bartiméus is gelegen op de begane grond van het pand, een geleidelijn binnen begeleid je naar de voordeur van Bartiméus. Ook bevinden zich toiletten op de begane grond van het gebouw.