Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Contactdag voor brailleleerlingen | Zeist

Koninklijke Visio en Bartiméus organiseren een dag voor kinderen én hun ouders waarin leren en gezelligheid centraal staan. We ondernemen activiteiten, die niet in het 'gewone' schoolprogramma voorkomen.

Icoon agenda

Locatie en datum

De training vindt plaats op de Bartiméuslocatie.

  • Zeist op woensdag 21 mei 2025 van 09.30 - 15.00 uur

Doelgroep

Zeer slechtziende/blinde leerlingen uit groep 3 t/m 8 en hun ouders.

Inhoud

Koninklijke Visio en Bartiméus organiseren samen deze cursus.  

Koninklijke Visio en Bartiméus organiseren een dag voor kinderen én hun ouders/verzorgers waarin leren en gezelligheid centraal staan. We ondernemen activiteiten, die niet in het 'gewone' schoolprogramma voorkomen. Met elkaar kunnen we ervaringen uitwisselen, leren samenwerken, grenzen verkennen en verleggen. 

Op de contactdag bieden we een programma aan voor ouders/verzorgers en kinderen. In spelvorm komen voor de kinderen onderwerpen als mobiliteit, bewegen en praktische zelfredzaamheid aan bod. Professionals van de beide organisaties gaan met de ouders in gesprek over de verschillende fases in de ontwikkeling van de kinderen. Ervaringen en vragen over de ontwikkeling van de kinderen kunnen besproken worden. 

De dag wordt georganiseerd aan de hand van een thema. 

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met de behandelaar of begeleider van Bartiméus. Is je kind nog geen cliënt bij Bartiméus neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 88 99 888.