Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Familie/netwerkbijeenkomst voor cliënten met hemianopsie | Zwolle

Tijdens deze bijeenkomst willen we de omgeving (je kunt hierbij denken aan familie, vrienden, naasten, verzorgenden) van onze cliënten inzicht geven in de gevolgen van een hemianopsie (of kwadrantanopsie) in het dagelijks leven.

Voorbeeld van gezichtsvelduitval bij hemianopsie

Locatie en datum

De training vindt plaats op de Bartiméuslocatie.

  • Zwolle op donderdag 3 oktober 2024

De familieavond wordt gehouden bij Bartiméus Zwolle Geert Grootestraat 7b (Gezondheidscentrum Diezerpark). We starten om 18.30 uur de bijeenkomst eindigd om 20.00 uur. De bijeenkomst wordt gegeven door ergotherapeut Annemiek Derks (aderks@bartimeus.nl 06-28352579) en een andere behandelaar uit team Zwolle/Noord Oost.

Inhoud bijeenkomst

Deze avond is bedoeld om uw omgeving (familie, vrienden, mantelzorgers, etc.) kennis te laten maken met de gevolgen van een hemianopsie. Dit doen we door uit te leggen wat de oorzaak is van een hemianopsie, het tonen van een video waarin naar voren komt hoe mensen met een hemianopsie de wereld waarnemen en door middel van ervaringsopdrachten. Tevens zal er gelegenheid zijn om met elkaar van gedachten te wisselen.  

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen dient u zich op te geven, vanwege een beperkt aantal plaatsen. Als u zich wilt opgeven, kunt u dat doen via ons secretariaat. Dit kan telefonisch op 088- 8899857 of door een mail te sturen naar secretariaat-oost@bartimeus.nl.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen willen wij u vragen om maximaal twee anderen mee te nemen. Geef bij het aanmelden van de avond aan met hoeveel mensen u in totaal zult komen. De avond kan snel vol raken, dus zorg dat u er snel bij bent.  

Interesse?

Heb je interesse in deelname aan deze bijeenkomst? Meld je dan bij je behandelaar. Je kunt ook bellen met secretariaat regio Oost.