Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bètadag | Amsterdam

Tijdens de bèta-dag kun je twee workshops kiezen waarin je praktisch aan de slag gaat met de bètavakken: dus practica, proefjes en het lezen en maken van tekeningen.

Jongen in klaslokaal

Locatie en datum

De training vindt plaats op de Visiolocatie.

  • Amsterdam -Visio Onderwijs op zaterdag 25 mei 2024 van 10.30-15.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur en napraten tot 16.00 uur)

Cursusnummer:A28

Doelgroep

Braille- en slechtziende leerlingen uit het voortgezet (speciaal) onderwijs

Inhoud

Tijdens de Bètadag kun je twee workshops kiezen waarin je praktisch aan de slag gaat met de bètavakken: dus practica, proefjes en het lezen en maken van tekeningen. Iedere workshop duurt twee uur en je kunt kiezen uit wiskunde, biologie, techniek en scheikunde. 

We willen er vooral een leuke dag van maken, maar het wordt ook een nuttige dag. De workshops worden namelijk gegeven door docenten van alle Visioscholen en zij kunnen je tips, trucs en vaardigheden leren die goed van pas komen bij de bètavakken. 
 

Programma

10.00 uur    Inloop met koffie en thee
10.30 uur    Ronde 1
12.30 uur    Pauze (voor de lunch wordt gezorgd)
13.30 uur    Ronde 2
15.30 uur    Napraten met een drankje
16.00 uur    Einde
 

Aanmelden

Meld je uiterlijk 3 weken van tevoren aan. Bij het aanmelden vragen we je welke workshops je het liefst wil volgen.
Informatie over de workshops volgt z.s.m. Je hoort uiterlijk een week van tevoren wat jouw persoonlijke programma voor de dag wordt.    

Aanmelden kan via onderstaande button. U wordt doorgeleid naar het Onderwijs Leerplein, de online leeromgeving van Koninklijke Visio.

 

Workshops

De volgende workshops worden gegeven:

  • Biologie
  • Techniek
  • Scheikunde
  • Wiskunde

Aanvullend: examenvoorbereiding

Naast deze bètadag is er ook een examenvoorbereiding voor leerlingen uit het (voor) examenjaar en hun ouders, docenten, mentor en examensecretaris. Die vindt online plaats op een nog nader te bepalen datum van 14.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je zodra dit bekend is op de site van Visio of Bartiméus.

Resultaat

Meer inzicht door middel van praktisch aan de slag gaan met de bètavakken: dus practica, proefjes en het lezen en maken van tekeningen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag.

Meer informatie

Je kunt voor vragen contact opnemen met debbysmit@visio.org.

Ga naar het aanmeldformulier