Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Training 'Energiemanagen in je werk' | 25 en 26 september Ermelo

In de training ga je aan de slag met andere manieren van werken en leer je keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Met als doel prettiger werken en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk en verantwoord blijft.

Medewerker slechtziend beeldscherm

Herken je signalen?

Van werkenden met een visuele beperking krijgen we regelmatig terug dat ze zich opgebrand voelen in hun werk, aan het begin van de werkdag al té moe zijn om het werk op te pakken. Ook kan er sprake zijn van vaak duidelijke signalen als:

  • Hoofdpijnklachten​
  • ​Burn-out klachten
  • Branderige en tranende ogen​
  • Nek- en schouderklachten

Herken je dit bij jezelf? Dan is de training Energiemanagen mogelijk interessant voor jou!

Locatie en datum

De training vindt plaats in het mooie hotel- en congrescentrum de Heerlijckheid van Ermelo.

  • Ermelo op woensdag 25 en donderdag 26 september 2024.

Het betreft een driedaagse training, bestaande uit twee dagen aaneengesloten én een verdiepingsdag na een half jaar. Deze korte time-out geeft je de gelegenheid om de focus te leggen op verandermogelijkheden, regie pakken en het hervinden van energie. Na het volgen van de training kun je de aangereikte handvatten in je eigen werksituatie toepassen en keuzes maken in het gebruik en behoud van je energie.

Tijdens de verdiepingsdag staan evaluatie van de dagelijkse praktijk, het bespreken van de persoonlijke doelstellingen en het delen van ervaringen centraal. Tijdens het middagprogramma kun je diverse themaworkshops volgen.

De training omvat onder andere de volgende aandachtsgebieden:

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Timemanagement
  • Gebruik van hulpmiddelen en hulpbronnen
  • Effectief communiceren

Je krijgt handige tips en trucs die je in praktijk kunt brengen en ook eventueel bespreekbaar kunt maken met  je collega’s en leidinggevende. Dit verhoogt de vitaliteit en het werkplezier.

Doelgroep

De training is ontwikkeld vanuit de vraag van en in gezamenlijkheid met werknemers met een visuele beperking. Iedereen met een baan en een mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

De training was een eyeopener. Ik wilde het leven blijven leiden zoals ik dat altijd deed, maar ik moest leren accepteren dat dit niet reëel was. In mijn werk liep ik tegen zaken aan die veel energie kostten. Door alle tips, trucs en antwoorden op mijn vragen kan ik nu verder en krijg ik weer energie van werken.

Trainingsdagen

De 3-daagse training wordt verzorgd door ervaren arbeidsconsulenten, loopbaanadviseurs en psychologen van Bartiméus. Deze training wordt gegeven in de Heerlijckheid van Ermelo, gelegen in een mooie en rustieke omgeving.

Interesse gewekt? Meld je dan aan voor de trainingsdagen in september. We hebben plek voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers. Kosten EUR 2.075,00 (excl. BTW). De training wordt doorgaans betaald door de werkgever. Vraag naar de financieringsmogelijkheden.

Heb je na de 3-daagse training nog behoefte aan extra coaching? Dat kan. De training kost dan inclusief twee extra coachingsessies van 1 uur (naderhand in te plannen) EUR 2.250,00 (excl. BTW).

Aanmelden en/of vragen? Stuur een mail naar sterkinwerk@bartimeus.nl