Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Brochure: Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten met cliënten met doofblindheid? Ja, leuk! Bergbeklimmen, kanoën, wadlopen, hutten bouwen, een flinke wandeltocht maken… wie wil dat nou niet? Voor cliënten met doofblindheid blijkt het ook nog een positieve invloed op gezondheid en welzijn te hebben.

Begeleider en cliënt op het strand

Misschien is het niet een avontuur waar je “zomaar” in duikt. Je moet het voorbereiden, om de cliënt zoveel mogelijk te laten participeren tijdens de activiteit. Je wilt weten dat wat je doet veilig is. En je wilt zowel in de voorbereiding, tijdens en na de activiteiten met de cliënt kunnen communiceren over de activiteit en de beleving daarvan.

Daarvoor is deze uitgave. Om je te helpen in het voorbereiden en uitvoeren van outdoor activiteiten. En om je te inspireren om aan de slag te gaan. Want niets is zo leuk als samen op avontuur te gaan!

Download deze brochure

Invulformulieren bij de brochure Outdoor activiteiten