Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Oogverblindend Mooi

De Oogverblindend Mooi training van Bartiméus biedt je een stylingadvies en leert je hoe je zelf je uiterlijk kunt verzorgen als je niet goed ziet. Met de bijbehorende app heb je tips en tools op zak. En.... Oogverblindend Mooi is er ook voor mannen! 

Bartiméus weet welke moeilijkheden mensen die slechtziend of blind zijn ervaren bij de aankoop en keuze thuis van kleding. En welke moeilijkheden het opbrengen van make-up geeft als je niet goed ziet. Daarom organiseren we regelmatig een gezellige Oogverblindend Mooi training met onze professionele stylist en visagist. Oogverblindend Mooi is een compleet en praktisch concept dat je inspireert in je presentatie, de manier waarop je voor de dag komt. Een boost voor je zelfvertrouwen!

Goudeerlijke adviezen, handigheidjes waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht en alle bijzondere (levens)verhalen van mededeelnemers: echt een enorme aanrader voor iedereen die dit soort ‘vrouwendingen’ met slecht zicht of helemaal non-visueel moet doen!

Kristina Misiunaite

De training

Training van een dag waarin onze professionele stylist en visagist je een uitgebreid stylingadvies en make-up tips geven. Een verfrissende en zeer inspirerende dag!

Lees meer over deze training en meld je aan

De app

Op Oogverblindend Mooi app vind je algemene make-up en kleding tips. De app geeft je ook de mogelijkheid om kleding in de winkel te scannen. Die geeft dan aan of de kleur van het artikel juist wel of juist niet bij je past. Zo heb je altijd je persoonlijke stylist op zak. 

Download de app en probeer 'm uit

Make-up tips

Hoe maak je jezelf mooi op als je niet goed ziet?  Tijdens de training Oogverblindend Mooi hoor je de tips klik op de button voor een voorproefje.

Tips voor een verpletterende make up

Styling tips

Welke kleur en kleding past goed bij jouw stijl en lichaamsbouw? In de training hoor je diverse tips en trucs maar hier vast een voorproefje van de mogelijkheden en tips.

Tips voor de kleding die bij jou past

Tips voor je kledingkast

Hoe richt je nou handig je kledingkast in zodat je weet wat je aantrekt? In de training Oogverblindend Mooi hoor je alle tips en trucs maar hier vast een voorproefje hoe je handig je kledingkast kunt inrichten.

Ga naar onze kledingkast tips

Contact

Wil je meer weten over deze training? Neem contact met ons op.