Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus Doorn 50 jaar: feest in september

Dit jaar bestaat Bartiméus Doorn 50 jaar! Dat jubileum vieren we van woensdag 21 t/m woensdag 28 september.

50 jaar doorn

Wat is er te doen?

Er is tijdens de Jubileumweek van alles te beleven in Doorn. U kunt u de hele week rondwandelen op het terrein en genieten van een doorlopende tentoonstelling. Daarnaast hopen we u op de zondag te zien op de familiedag. En natuurlijk bent u welkom op het straatfeest van uw verwant.

De straatfeesten

Tijdens de feestweek zijn er op vier doordeweekse dagen straatfeesten; iedere dag is er een andere straat aan de beurt. Sommige straten kiezen voor een feest overdag, andere straten vieren hun feest bijvoorbeeld van 16 – 19 uur.

Bewoners en begeleiders geven zelf invulling aan het feest in hun straat. We weten nog niet precies welke activiteiten de straten kiezen, maar de woorden ‘poffertjeskraam’ en ‘huifkar’ zijn al voorbijgekomen. Op ieder straatfeest is er in ieder geval lekker eten en leuke muziek.

Het programma

Bijgaand schema geeft u alvast zicht op het programma van de Jubileumweek. Uiteraard hoort u op een later moment meer over tijdstippen en de nadere invulling van de activiteiten.

Tot slot

Medio juli komt er een programmaboekje met alle gegevens over de activiteiten, tijdstippen, locaties en of het nodig is om aan te melden. Het programmaboekje verspreiden we bij de woningen. Er komt ook een digitale versie.

Heeft u nog vragen, dan kunt u die stellen aan Marijke van der Wal, e-mail mvdwal@bartimeus.nl.