Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus start pilot met slim incontinentiemateriaal

Deze week zijn wij gestart met de pilot ‘Slimme Inco’. Hiermee bieden we onze cliënten incontinentiezorg 'op maat'

Groep mensen die twee taarten vasthouden

De komende maanden testen onze medewerkers op diverse woningen slim incontinentiemateriaal uit bij onze cliënten. De ‘slimme inco’ bestaat uit een sensorstrip die de hoeveelheid urine meet. En een pod die is verbonden met een app die aangeeft wanneer het nodig is om te verschonen. Dankzij deze zorgtechnologie hoeven we onze cliënten alleen te verschonen wanneer dat nodig is. Ook hebben zij minder risico op doorlekken en huidirritatie.

We testen de slimme inco met cliënten van drie woningen in Doorn

In iedere woning zijn de teamleider en één of twee medewerkers de ambassadeurs en geven de terugkoppeling. De andere medewerkers kunnen met hun vragen en input voor de terugkoppeling bij hen terecht. Daarnaast zijn onze incontinentiespecialisten hoofdambassadeurs. Zij zullen bij de woningen langs gaan om te helpen waar nodig. Tijdens de proef zullen we steeds in de gaten houden of de slimme inco goed werkt en of de medewerkers en cliënten tevreden zijn. Als aan het einde van de proef blijkt dat alle seinen op groen staan, gaan we de slimme inco op veel meer woningen gebruiken. 

De inzet van zorgtechnologie helpt om de zorg toekomstbestendig te houden. Zo streven we naar 100% leven voor onze cliënten, ook in de toekomst!