Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus Vroegdiagnostiek: Hoe eerder, hoe beter!

Vroegdiagnostiek is de nieuwe, unieke dienstverlening van Bartiméus! Met onze nieuwe en unieke dienstverlening zijn we van grote betekenis voor ouders die met hun (jonge) kindje bij ons aankloppen. Binnen één dag stellen we een diagnose en geven we zicht op de vervolgstappen.

Vroegdiagnostiek, baby Anna en moeder en orthopist

Dankzij Vroegdiagnostiek kunnen we op de onderzoeksdag al veel vragen beantwoorden: Heeft ons kind een zeldzame oogaandoening? Hoe ernstig is die? Wat kunnen we van de toekomst verwachten? Wat zijn de gevolgen van de oogaandoening?

Tijd is kostbaar: hoe eerder we een diagnose kunnen stellen, hoe eerder we de behandeling kunnen starten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Vroegdiagnostiek?

Zie wat er gebeurt als ouders een dag met hun kind bij Vroegdiagnostiek zijn en luister wat onze experts vertellen over de relevantie van Vroegdiagnostiek.

Hoe weet je of een baby slecht ziet? In dit expertisecentrum weten ze het binnen een dag - Algemeen Dagblad

De totstandkoming van de dienstverlening Vroegdiagnostiek voor baby’s en peuters is mede mogelijk gemaakt door de partners en donateurs van het Bartiméus Fonds.

Vroegdiagnostiek, baby Anna en moeder en orthopist