Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus zet deur open voor werkzoekenden

Kennismakingsbijeenkomst

Op maandag 30 oktober zet Bartiméus haar deuren open voor iedereen die meer wil weten over werken in de gehandicaptenzorg. Dat kan gaan om een vaste baan, maar ook om een leuke bijbaan naast je studie.

Woonbegeleider met bewoner op een bankje

Ook als je heel nieuwsgierig bent hoe het is om een carrièreswitch naar de zorg te maken ben je welkom. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt.

Bartiméus wil ervoor zorgen dat alle mensen die slechtziend of blind zijn in Nederland het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat geldt ook voor de ruim 600 mensen die bij Bartiméus wonen op verschillende locaties in de regio Zeist en Doorn.  

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 30 oktober van 10.00 - 11.30 uur op de locatie in Doorn. Vooraf aanmelden is gewenst. Tijdens de bijeenkomst vertellen medewerkers alles over werken in de gehandicaptenzorg. Wat zij betekenen voor mensen met een visuele beperking, maar vooral ook wat Bartiméus voor jou kan betekenen. Een rondleiding over het terrein is onderdeel van de kennismaking. 

Meer weten? Kijk voor alle informatie en aanmelden op www.bartimeus.nl/werkenbij of mail naar wervingenselectie@bartimeus.nl.  

Kun je niet op 30 oktober, we organiseren ook een bijeenkomst op dinsdag 21 november.

Meer informatie