Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bereikbaarheid Bartiméus in week van The Passion

Donderdag 28 maart vindt The Passion plaats in Zeist. Houd rekening met extra drukte op de weg in Zeist van 25 t/m 29 maart en vooral op 28 maart.

Kaartje met de omleidingsroute vanwege The Passion

Bartiméus blijft goed bereikbaar, maar er zijn wel enige omleidingen en wegafsluitingen:

Kom je met de auto?

  • Vanuit de kant van Bunnik, Utrecht en Amersfoort is de Utrechtseweg  bereikbaar en Bartiméus dus ook.
  • Kom je vanuit Driebergen, dan krijg je te maken met een omleiding. De Tweede Dorpstraat is namelijk afgesloten voor verkeer. Dit is de straat die de Driebergseweg en de Utrechtseweg verbindt.
  • Kom je via de snelweg (A12), kies dan voor de afslag Bunnik in plaats van Driebergen. Je kan vanaf de Driebergseweg ook de omleidingsroute volgen die met borden wordt aangegeven, via de Laan van Beek en Royen, de Woudenbergseweg en de Krakelingweg. Let op, dat is een behoorlijk stuk om.

Kom je op de fiets?

Fietsers kunnen vanuit de kant van Driebergen via de Lageweg naar de Utrechtseweg fietsen. Deze weg is voor fietsers en het openbaar vervoer tijdelijk tweerichtingsverkeer.

Kom je met de bus?

Bus 50 stopt gewoon op de Utrechtseweg bij halte Van Renesselaan. De bus vanuit Driebergen rijdt Zeist binnen via de Lageweg in plaats van via de Dorpsstraat. De Lageweg wordt voor openbaar vervoer en fietsers tijdelijk tweerichtingsverkeer.