Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Google Home geïnstalleerd bij 100 gebruikers

Google Home is geïnstalleerd bij 100 gebruikers in onze woningen. In aanwezigheid van bewoners, collega's van Bartiméus en het Bartiméus Fonds en andere betrokkenen hebben we stilgestaan bij deze geweldige mijlpaal in het Bartiméus FabLab in Doorn.

Slagroomtaart met tekst Hey Google! Het is gelukt.

Maaike Meerlo, innovator bij Bartiméus en projectleider van Google Home: “De impact op onze cliënten is veel groter dan we hadden gedacht. Dankzij de Google Home zijn ze veel zelfstandiger. Zo vroeg een client nadat hij uitleg over het gebruik had gekregen: ‘Hey Google, hoe laat wordt het donker?'. Het bleek dat deze client nachtblind was en na zijn werk niet meer naar buiten durfde te gaan. Maar nu hij kan vragen hoe laat het donker wordt, weet hij waar hij aan toe is en durft hij weer zelfstandig naar buiten. Dat is zo cool om mee te maken als innovator. Hier doe je het voor! We zijn dan ook heel blij dat we dit project hebben doorgezet”.

Dit project is mogelijk gemaakt dankzij de steun van de donateurs van het Bartiméus Fonds.

Lees ook het artikel: Google Home, zowel kansen als uitdagingen
Groep vrolijk klappende mensen zittend in een kring