Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Hey! Als jij mij helpt, kan ik het zelf…

Van 3 tot 10 december collecteert het Bartiméus Fonds voor een belangrijk doel: de bewoners van Bartiméus helpen om veel meer zélf te kunnen. Hoe? Met Google Home voor de zorgwoningen! Doe ook mee en doneer nu!

Melissa met haar duim omhoog

Een grotere wereld door Google Home

Door hun visuele en verstandelijke beperking hebben onze bewoners vaak hulp nodig om te weten waar ze aan toe zijn. Maar steeds afhankelijk zijn, dat wil toch niemand?

Gelukkig kan technologie helpen. Bij Bartiméus zet een speciaal team zich in om met innovatieve oplossingen het verschil te maken. Zo wordt er nu getest met Google Home. De bewoners kunnen deze slimme speakers bedienen met hun stem. ‘Hey Google, hoe laat heb ik vandaag fysiotherapie?’ Zo kunnen ze zich beter zelf redden, en dat voelt goed. Het maakt hun wereld groter. Ze zijn dan ook heel enthousiast over de test met de nieuwe techniek.

Doneer tijdens de collecteweek

Wij willen daarom samen met het Bartiméus Fonds heel graag alle zorgwoningen voorzien van Google Home apparatuur. Doe je mee? Doneer tijdens de collecteweek en help onze bewoners het zelf te kunnen. Alvast hartelijk dank voor je gift!