Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Historische Theetuin van Bartiméus op tv

Onze prachtige Historische Theetuin is in beeld gebracht door het tv-programma Binnenste Buiten. Medewerkers, vrijwilligers en bewoners vertellen wat de tuin zo bijzonder maakt.

Activiteit in de historische moestuin van Bartiméus

Onze prachtige Historische Theetuin is in beeld gebracht door het tv-programma Binnenste Buiten, een duurzaam lifestyle programma van de KRO-NCRV. Onze medewerkers, vrijwilligers en bewoners vertellen over de bijzondere tuin midden in het bos van Doorn.

Bekijk de video op de website van Binnenste Buiten

Voor bewoners én voor mensen in de omgeving

Sinds 1700 is het een bijzondere plek. Veertien jaar geleden kwamen twee medewerkers van Bartiméus op het idee om er een moestuin van te maken voor bewoners én voor mensen in de omgeving. 

In de moestuin kun je nu al jaren terecht voor de producten die daar groeien en bloeien, zoals verse groenten, kruiden, fruit en bloemen van het seizoen. Maar ook een kopie thee of koffiedrinken op het terras is mogelijk. Wat de tuin extra bijzonder maakt, is dat deze wordt onderhouden samen met de cliënten van Bartiméus die slechtziend of blind zijn.  

Al deze onderdelen zijn in beeld gebracht in het tv-programma.

Meer weten over de moestuin?

Wil je meer weten over de moestuin of een bezoek brengen aan deze prachtige plek? 

Bekijk dan eens deze informatie voor bezoekers van de moestuin. Je leest hier alles over onze winkels en werkplaatsen.
Wil je meer weten over de moestuin als dagbesteding? Dat vind je op de pagina: Historische Theetuin - Bartimeus