Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Kom naar de Bartiméus Doe Dag op zaterdag 1 juni

De tuin wieden, de keuken een flinke poetsbeurt geven, een kastje repareren. In Doorn en Zeist is op de woningen en groepen genoeg te doen. Daarom organiseert Bartiméus dit jaar op 1 juni de allereerste Bartiméus Doe Dag. Samen voor 100% leven. Kom je ook?

Collega met handen in hart

Op zaterdag 1 juni organiseren we van 10.00 tot 15.00 uur de allereerste Bartiméus Doe Dag. Een dag waarop we met elkaar in actie komen om onze collega's in de zorg een handje helpen. En dag voor nieuwe ontmoetingen. Iedereen is welkom. Verwanten, vrijwilligers én mensen die Bartiméus nog niet kennen maar graag wat willen betekenen voor onze bewoners en collega's.

Van alles te doen

Er zijn heel veel verschillende klusjes op en rond de woningen in Zeist en Doorn om te doen. Binnen én buiten. Klussen waar onze collega's vaak door een gebrek aan personeel niet aan toekomen. Daarom is extra hulp zo welkom. 

Het is niet makkelijk om hulp te vragen. Maar jouw inzet maakt voor ons écht het verschil!

Kom je helpen?

Dus heb jij zin om samen met anderen de handen uit de mouwen te steken voor onze bewoners én collega's? Het belooft een leuke dag te worden. Iedereen is welkom om te komen helpen. Er wordt voor een lunch én een gezellig programma gezorgd.

Het programma

10:00 uur Gezamenlijke aftrap - In Doorn op het Plein en in Zeist voor het Forum

10:30 uur Starten met klussen op de woonlocaties   

13:00 uur Lunch (op de woningen)   

13:30 uur Afronding klussen - Start activiteiten op de terreinen   

15:00 uur Afsluiting - einde Doe Dag   

Activiteiten

Activiteit in Zeist:

  • Levend Ganzenbord rondom het Cruijff veld. Samen een potje ganzenborden. Daag je vrienden of buren uit en win deze levendige pot!
  • Voetballen op het Cruijffveld

Activiteit in Doorn:

  • Blotevoetenpad open en vernieuwd. Dit pad loopt achter de tent op het Plein. 
  • Speurtocht op het terrein. De tocht kun je zelfstandig lopen. Je kunt de route ophalen bij het blotenvoetenpad. Deze speurtocht zal ook na de Doe Dag actief blijven. De route kun je dan ophalen bij dorpshuis Roos.
  • Optreden van het orkest Aurora. 13:00-14:00 uur inspelen van de orkestleden. 14:00-15:00 uur: interactief optreden. Dit optreden vindt plaats in de Moestuin.

Aanmelden

Iedereen die zin heeft kan zich aanmelden via het aanmeldformulier. Je ontvangt tijdig bericht op welke woning je mag komen helpen. Heb je specifieke voorkeur voor een woning? Geef dat dan aan bij je aanmelding.  

Aanmelden