Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Minister Wiersma op bezoek bij Bartiméus school

Op 16 februari kreeg het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) van Bartiméus in Zeist bezoek van Dennis Wiersma, de nieuwe minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs.

Minister Wiersma in gesprek met leerlingen

Minister Wiersma kwam in de eerste plaats om het bijzonder onderwijs bij Bartiméus te leren kennen. Hij kreeg een rondleiding door de school  en voerde een aantal gesprekken met scholieren uit het voorgezet onderwijs (havo 4 en 5).

Daarnaast heeft hij met een paar van onze scholieren een promotiefilmpje opgenomen om meer examinatoren te werven voor de staatsexamens. Helaas zijn er te weinig examinatoren. Onze school werkt graag mee om te zorgen dat er meer komen.

Tot slot speelde Wiersma nog een potje goalball met de klas die aan het gymmen was. Goalbal is een balsport met een rinkelbal voor mensen met een visuele beperking. Alles bij elkaar een super leuk en bijzonder bezoek.