Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nieuwe arbeidsmarktcampagne van start

Heb je de nieuwe arbeidsmarktcampagne van Bartiméus al gezien? Met de campagne brengen we Bartiméus breed in beeld door medewerkers te laten vertellen waarom hun werk zo bijzonder en plezierig is. We zijn een organisatie waar je graag wilt werken en we zetten ons allemaal in voor 100% leven.

Sietske in gesprek met cliënt Bartiméus

Hierbij zit de focus voor een groot deel op de werving van woonbegeleiders. In deze filmpjes komen Sietske Molenaar en Jeff Vlasblom aan het woord en vertellen bevlogen wat hun werk zo bijzonder maakt.

Maar ook medewerkers binnen andere klantgroepen staan in de schijnwerpers. Zoals Tamara Zijl in haar functie als orthoptist, Mike Hendriks, onze gymleraar van de Bosschool en GZ-psycholoog Yeshe Zoutenbier. Daarnaast is er met medewerking van Charlotte de Haan en Wendela Oskam een algemene brandvideo opgenomen over werken bij Bartiméus. 

De nieuwe campagne is dit weekend van start gegaan op social media kanalen Facebook en Instagram.

Benieuwd? Houd onze social media kanalen in de gaten!

Brandvideo werken bij Bartiméus.