Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Op kamers gaan in een opgeknapte woning in Zeist

Onze kamers voor jongvolwassenen in Zeist zijn recent opgeknapt om jongeren een nog betere woonervaring te bieden. In deze woningen wonen jongeren met een visuele beperking op kamers, waar ze samen een zelfstandige huishouding voeren. Met begeleiding wanneer nodig.

jonge vrouw zit met voeten omhoog op kamer

Enkele jongeren zijn doorgestroomd naar een andere woonplek. Voor ons het ideale moment om de kamers een opfrisbeurt te geven. We hebben de gezamenlijke vertrekken, zoals de woonkamer, badkamer, keuken en het toilet, grondig aangepakt. Een nieuwe lik verf doet wonderen. En aandacht voor details zoals schilderijen, meubilair en woonaccessoires maakt het wonen op deze locatie nog gezelliger. Alles staat er weer netjes bij.

Ben jij ook op zoek naar een kamer?

Je bent bij ons van harte welkom als je tussen de 18 en 25 jaar bent en een visuele beperking hebt. We begeleiden je bij wat jij nodig hebt, geheel afgestemd op jouw situatie. We vinden het belangrijk dat jij die vervolgstap kunt maken. Kom je eens bij ons kijken in Zeist? We leiden je graag rond in de woningen en vertellen je er alles over.

We hebben trouwens in Ermelo ook woningen voor jongvolwassenen. Wil je daar op kamers? Laat ook dan van je horen. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

Download de flyer Tijdelijk wonen voor jongvolwassenen (PDF)

Contact met Bartiméus

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.