Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

The Passion in Zeist; Bartimeus is erbij

Donderdag 28 maart vindt de veertiende editie van KRO-NCRV's The Passion plaats in Zeist. Ook dit jaar is Bartiméus Fonds een belangrijke partner van dit paasevenement. We vinden namelijk dat het universele verhaal over liefde en hoop toegankelijk moet zijn voor iedereen.

De hoofdrolspelers van The Passion poserend voor slot Zeist

Deze editie van The Passion staat in het teken van 100% beleven!

De blindentolken van Komt het Zien! verzorgen op locatie live audiodescriptie. Zo kun je het inspirerende paasverhaal van Jezus en zijn discipelen goed volgen en beleef je het van dichtbij mee. Het Bartiméus Fonds maakt de audiodescriptie mogelijk en stelt hiervoor een aantal staplaatsen beschikbaar. Blindengeleidehonden zijn welkom en de set is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Natuurlijk mag je één begeleider meenemen. Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan via de knop "Aanmelden blindentribune" onderaan deze pagina: vol=vol!

Luisteren via de radio met audiodescriptie

Mensen die thuis blijven kunnen afstemmen op Radio 2 waar Emmely de Wilt het verhaal ook voorziet van audiodescriptie. Ook wordt eraan gewerkt om het evenemententerrein en de processie nog inclusiever en toegankelijker te maken.

'Ik geloof in jou' is dit jaar het thema 

Het thema van The Passion van 2024 is ‘Ik geloof in jou’. Hoe mooi is het als iemand het geloof in jou uitspreekt, jou verder helpt in je ontwikkeling? Hoe mooi is het om uit te spreken dat je in een ander gelooft? Dat is heel belangrijk, zeker als je leeft met een visuele beperking. Dat herkennen ook Fred, Esther en Bram. Laat je inspireren door hun verhalen. 

The Passion is voor iedereen, ook voor mensen die blind of slechtziend zijn: 100% beleven.

Copyright foto: Swirl Studio.

Meer informatie over The Passion (bartimeusfonds.nl)