Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Veel belangstelling voor functie woonbegeleider tijdens bijeenkomst

“Voel je Gezien”, onder die titel deden wij een oproep voor nieuwe collega’s voor de functie van woonbegeleider. Voor het eerst organiseerde de collega’s van werving en selectie samen met communicatie een grotere kennismakingsbijeenkomst op de locatie van Bartiméus in Doorn.

Kennismakingsbijeenkomst woonbegeleiders

Naast een presentatie over de verschillende mogelijkheden om bij ons te komen werken, waren er 4 woningen die hun deuren opende voor een bezoek. Geïnteresseerden kregen de kans om binnen te kijken en de bewoners te ontmoeten. Ook was er een sessie waar uitleg werd gegeven over de mogelijkheden van werken en leren bij Bartiméus. De bijeenkomst werd goed bezocht. Zo waren er zij-instromers die zich oriënteerde op een baan in de zorg, begeleiders die op zoek waren naar een nieuwe werkomgeving maar ook geïnteresseerde in werken en leren waren aanwezig.   

Ken jij iemand die interesse heeft in een baan binnen Bartiméus of meer wil weten over dit project? Maandelijks worden er kennismakingsbijeenkomsten op locatie georganiseerd, niet alleen voor woonbegeleiders, maar voor alle openstaande functies! Meer informatie, klik dan hier: https://bit.ly/3UlgJRd